AFYONKARAHİSAR’DA GAZETECİLERİN ACI GÜNÜ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2013 - 16:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA GAZETECİLERİN ACI GÜNÜ

KATILDIĞI CENAZE TÖRENİNDE ANNESİNİN ÖLÜM HABERİNİ ALDI
Afyonkarahisar’da gazeteci-yazar Hüseyin Sarıaltın’ın vefat eden babasının cenaze törenine katılmak için Dinar ilçesine giden Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışa Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğlulları, cenaze namazına dakikalar kala annesin öldüğü haberini aldı. Önceki gün yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı hayatını kaybeden gazeteci-yazar Hüseyin Sarıaltın’ın babası Cihan Sarıaltın (77) için bugün memleketi Dinar ilçesinde bir cenaze töreni düzenlendi. AGD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte meslektaşlarının babasına son görevlerini yerine getirmek için ilçeye giden Başkan Abdioğlulları, cenaze namazına dakikalar kala aldığı telefon haberi ile adeta yıkıldı. Aile üyelerinden gelen telefonda Başkan Abdioğlulları bir süreden beridir tedavi gören annesi Mutahhare Abdioğulları’nın (74) öldüğünü öğrendi. Başkan Abdioğluları, katıldığı cenaze töreninde aldığı acı haber üzerine apar topar ayrılarak annesinin vefat ettiği memleketleri olan Şuhut ilçesine gitti.Gazeteci-yazar Hüseyin Sarıaltın’ın babası Cihan Sarıaltın cenazesi, Dinar ilçesi Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.Öte yandan, Başkan Abdiolulları’nın annesi Mutahhare Abdioğulları’nın cenazesinin ise yarın Şuhut ilçesinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
KATILDIĞI CENAZE TÖRENİNDE ANNESİNİN ÖLÜM HABERİNİ ALDI

Afyonkarahisar’da gazeteci-yazar Hüseyin Sarıaltın’ın vefat eden babasının cenaze törenine katılmak için Dinar ilçesine giden Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışa Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğlulları, cenaze namazına dakikalar kala annesin öldüğü haberini aldı. 
Önceki gün yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı hayatını kaybeden gazeteci-yazar Hüseyin Sarıaltın’ın babası Cihan Sarıaltın (77) için bugün memleketi Dinar ilçesinde bir cenaze töreni düzenlendi. AGD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte meslektaşlarının babasına son görevlerini yerine getirmek için ilçeye giden Başkan Abdioğlulları, cenaze namazına dakikalar kala aldığı telefon haberi ile adeta yıkıldı. Aile üyelerinden gelen telefonda Başkan Abdioğlulları bir süreden beridir tedavi gören annesi Mutahhare Abdioğulları’nın (74) öldüğünü öğrendi. Başkan Abdioğluları, katıldığı cenaze töreninde aldığı acı haber üzerine apar topar ayrılarak annesinin vefat ettiği memleketleri olan Şuhut ilçesine gitti.
Gazeteci-yazar Hüseyin Sarıaltın’ın babası Cihan Sarıaltın cenazesi, Dinar ilçesi Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Öte yandan, Başkan Abdiolulları’nın annesi Mutahhare Abdioğulları’nın cenazesinin ise yarın Şuhut ilçesinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.