AFYON-PAB ETKİNLİKLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Gündem 05.03.2016 - 08:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYON-PAB ETKİNLİKLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

AFYON-PAB ETKİNLİKLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Afyon Perşembe Akşamı Bisikletçileri (AFYON-PAB) Lideri Osman Çoban, gurubun yaz-kış demeden etkinlikleri aralıksız devam ettiğini kaydetti.  Yaptığı yazılı açıklama ile gurubun faaliyetleri hakkında bilgiler veren Çoban, gurubun düzenledikleri turlarla yurt içinde ve dışında tanınmaya başlandığını belirtti. Çoban açıklamasında şunları söyledi: “Şu anda yerli yabancı her kesimden bin 203 üyemiz var. Tüm Türkiye’deki bisikletçilerle senkronize olarak Perşembe akşamları saat 19.00’da toplanarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, bundan sonra da çeşitli etkinlikler ve turlarla sürdürmeye devam edeceğiz. Faaliyetlerimizi Afyon PAB grubunun facebook sayfasından takip edebilirler. Bisiklete meraklı herkesi bekliyoruz.”
AFYON-PAB ETKİNLİKLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Afyon Perşembe Akşamı Bisikletçileri (AFYON-PAB) Lideri Osman Çoban, gurubun yaz-kış demeden etkinlikleri aralıksız devam ettiğini kaydetti. 
Yaptığı yazılı açıklama ile gurubun faaliyetleri hakkında bilgiler veren Çoban, gurubun düzenledikleri turlarla yurt içinde ve dışında tanınmaya başlandığını belirtti. Çoban açıklamasında şunları söyledi:
“Şu anda yerli yabancı her kesimden bin 203 üyemiz var. Tüm Türkiye’deki bisikletçilerle senkronize olarak Perşembe akşamları saat 19.00’da toplanarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, bundan sonra da çeşitli etkinlikler ve turlarla sürdürmeye devam edeceğiz. Faaliyetlerimizi Afyon PAB grubunun facebook sayfasından takip edebilirler. Bisiklete meraklı herkesi bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.