AFYON DEVLET HASTANESİ REKOR KIRDI

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2016 - 15:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYON DEVLET HASTANESİ REKOR KIRDI

BAYRAM TATİLİNDE 15 BİN HASTAYA BAKILDI
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi acil servisinin 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca yaklaşık 15 bin hastaya hizmet verdiği kaydedildi.  Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada şunlar aktarıldı: "9 günlük tatil boyunca acil serviste 14 bin 791 hastaya sağlık hizmeti verilmiştir. Kentimizin Akdeniz, İç Anadolu, Ege ve Marmara bölgelerinin birçok ilini birbirine bağlayan kavşak noktada olması ve bayram tatilinde trafik yoğunluğunun artması sonucu oluşan trafik kazaları nedeniyle 38 hasta tetkik tedavisi yapılmışken Kurban Bayramı sadece 1. ve 2. günü yaklaşık 100 hasta bıçakla hafif şekilde yaralanması sonucu hastanemize başvurmuştur. Sadece Afyonkarahisar merkez ve köylerinden değil ilçelerimizden ve yakın illerden de hasta kabulü yapılarak hizmet verilmiştir."
BAYRAM TATİLİNDE 15 BİN HASTAYA BAKILDI

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi acil servisinin 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca yaklaşık 15 bin hastaya hizmet verdiği kaydedildi. 

Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada şunlar aktarıldı:

"9 günlük tatil boyunca acil serviste 14 bin 791 hastaya sağlık hizmeti verilmiştir. Kentimizin Akdeniz, İç Anadolu, Ege ve Marmara bölgelerinin birçok ilini birbirine bağlayan kavşak noktada olması ve bayram tatilinde trafik yoğunluğunun artması sonucu oluşan trafik kazaları nedeniyle 38 hasta tetkik tedavisi yapılmışken Kurban Bayramı sadece 1. ve 2. günü yaklaşık 100 hasta bıçakla hafif şekilde yaralanması sonucu hastanemize başvurmuştur. Sadece Afyonkarahisar merkez ve köylerinden değil ilçelerimizden ve yakın illerden de hasta kabulü yapılarak hizmet verilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.