AFYON’DAKİ GÖMÜYÜ BURDUR’DA SATACAKLARDI

Asayiş 23.05.2017 - 16:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AFYON’DAKİ GÖMÜYÜ BURDUR’DA SATACAKLARDI

AFYON’DAKİ GÖMÜYÜ BURDUR’DA SATACAKLARDI
Burdur Valiliğinin basın bültenine göre; Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 2 kişi Afyonkarahisar’dan getirdikleri tarihi eserleri Burdur’da satacakken yakalandı. A.A. ve H.B. isimli şahıslar 22 Mayıs günü Askeriye Köyü yakınında durdurulan bir aracın içinde tarihi eserlerle birlikte yakalandı. Şahısların 380 ADET BRONZ SİKKE, 4 ADET GÜMÜŞ SİKKE, 1 ADET ALTIN SİKKE, 2 ADET BAKIR UÇLU ARAMA ÇUBUĞU ile yakalandığı; mahkemece ifadelerinin alınmalarının ardından serbest bırakıldıkları bildirildi. 
AFYON’DAKİ GÖMÜYÜ BURDUR’DA SATACAKLARDI

Burdur Valiliğinin basın bültenine göre; Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 2 kişi Afyonkarahisar’dan getirdikleri tarihi eserleri Burdur’da satacakken yakalandı.

A.A. ve H.B. isimli şahıslar 22 Mayıs günü Askeriye Köyü yakınında durdurulan bir aracın içinde tarihi eserlerle birlikte yakalandı.

Şahısların 380 ADET BRONZ SİKKE, 4 ADET GÜMÜŞ SİKKE, 1 ADET ALTIN SİKKE, 2 ADET BAKIR UÇLU ARAMA ÇUBUĞU ile yakalandığı; mahkemece ifadelerinin alınmalarının ardından serbest bırakıldıkları bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.