Afrin şehidi için mevlit okutuldu, pişi dağıtıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2018 - 21:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afrin şehidi için mevlit okutuldu, pişi dağıtıldı

Afrin şehidi Ali Yılmaz için mevlit okutularak pişi dağıtıldı Afrin’de şehit olan Ispartalı Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın şehadetinin birinci haftasında mevlit okutularak pişi ikramında bulunuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından 20 Ocak’ta Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda, PKK/PYD/YPG-DEAŞ mensubu terör örgütlerinin düzenlediği hain saldırıda şehit düşen Ispartalı Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Yılmaz için mevlit okutuldu. Yılmaz’ın şehadetinin birinci haftasında, Gökkubbe Uluslararası Fuar Merkezi’nde okutulan Mevlid-i Şerif’e Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ferat Vural, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Özdurhan, askeri personel, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından pişi yapılarak Gökkube’de ikram edildi.

Afrin şehidi Ali Yılmaz için mevlit okutularak pişi dağıtıldı

Afrin’de şehit olan Ispartalı Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın şehadetinin birinci haftasında mevlit okutularak pişi ikramında bulunuldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından 20 Ocak’ta Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda, PKK/PYD/YPG-DEAŞ mensubu terör örgütlerinin düzenlediği hain saldırıda şehit düşen Ispartalı Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Yılmaz için mevlit okutuldu.

Yılmaz’ın şehadetinin birinci haftasında, Gökkubbe Uluslararası Fuar Merkezi’nde okutulan Mevlid-i Şerif’e Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ferat Vural, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Özdurhan, askeri personel, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından pişi yapılarak Gökkube’de ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.