AFJET Afyonspor Umre’ye gitti

Spor 15.05.2017 - 16:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AFJET Afyonspor Umre’ye gitti

AFJET Afyonspor kafilesi Umre’ye gitti
  Şampiyon kulüp soluğu kutsal topraklarda aldı Başkan Sel, futbolculara verdiği Umre sözünü yerine getirdi Spor Toto 3. Lig 3. Grubu lider olarak tamamlayıp bir üst lige çıkan AFJET Afyonspor kafilesi Umre’ye gitti. Kulüp Başkanı Salih Sel, şampiyonluğu ilan etmelerinin ardından futbolculara verdikleri Umre sözünü yerine getirmiş oldu. AFJET Afyonsporlu futbolcular, idareciler ve teknik heyeti kutsal topraklara gitmek üzere dün kentten yola çıktı. Futbolcu, teknik heyet, idareci ve kulüp çalışanlarından oluşan 32 kişi ile birlikte ailelerinde dahil olması ile kafilenin 70 kişi olarak kutsal topraklara doğru yola çıktı. Öte yandan, kulüp kafilesindekilerin sosyal medya hesaplarından ihramlı fotoğraflarını paylaşmaları da dikkatlerden kaçmadı
AFJET Afyonspor kafilesi Umre’ye gitti

 

Şampiyon kulüp soluğu kutsal topraklarda aldı

Başkan Sel, futbolculara verdiği Umre sözünü yerine getirdi

Spor Toto 3. Lig 3. Grubu lider olarak tamamlayıp bir üst lige çıkan AFJET Afyonspor kafilesi Umre’ye gitti.

Kulüp Başkanı Salih Sel, şampiyonluğu ilan etmelerinin ardından futbolculara verdikleri Umre sözünü yerine getirmiş oldu. AFJET Afyonsporlu futbolcular, idareciler ve teknik heyeti kutsal topraklara gitmek üzere dün kentten yola çıktı. Futbolcu, teknik heyet, idareci ve kulüp çalışanlarından oluşan 32 kişi ile birlikte ailelerinde dahil olması ile kafilenin 70 kişi olarak kutsal topraklara doğru yola çıktı.

Öte yandan, kulüp kafilesindekilerin sosyal medya hesaplarından ihramlı fotoğraflarını paylaşmaları da dikkatlerden kaçmadı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.