AFET FOTOĞRAFLARI SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2015 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFET FOTOĞRAFLARI SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

AFAD’DAN YILSONU SERGİSİ
Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından, Afyon Park Alışveriş merkezinde açılan yılsonu sergisi büyük ilgili gördü. Çoğunluğu AFAD’ın 2015 yılında yürüttüğü faaliyetlerin fotoğraflarından oluşan sergide ayrıca deprem, sel ve yangın gibi afetlerle ilgili de bilgilendirici nitelikte fotoğraflar etkinlikte sergilendi. AFAD İL Mehmet Buldan ile AFAD görevlileri sergide ziyaretçilere fotoğraflarda yer alan olayları aktararak bilgiler verdiler. Görevliler ayrıca sergiyi gezmeye gelen çocuklara AFAD’ın kumbarasını da hediye ettiler
AFAD’DAN YILSONU SERGİSİ

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından, Afyon Park Alışveriş merkezinde açılan yılsonu sergisi büyük ilgili gördü.

Çoğunluğu AFAD’ın 2015 yılında yürüttüğü faaliyetlerin fotoğraflarından oluşan sergide ayrıca deprem, sel ve yangın gibi afetlerle ilgili de bilgilendirici nitelikte fotoğraflar etkinlikte sergilendi. AFAD İL Mehmet Buldan ile AFAD görevlileri sergide ziyaretçilere fotoğraflarda yer alan olayları aktararak bilgiler verdiler. Görevliler ayrıca sergiyi gezmeye gelen çocuklara AFAD’ın kumbarasını da hediye ettiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.