AFAD EĞİTTİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2016 - 16:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFAD EĞİTTİ

İLKOKUL DÜZEYİNDE DEPREM BİLİNCİ
Burdur Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından ilkokul öğrencilerine afet bilinci eğitimi verildi. Burdur AFAD İl Müdürlüğü tarafından Deprem Haftası Farkındalık Etkinlikleri kapsamında USO İlkokulu’nda Afet Bilinci Eğitimi ve Zorunlu Deprem Sigortası’nın tanıtımı yapıldı. Program kapsamında AFAD Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Ali Gökhan Toklu tarafından sinevizyon eşliğinde Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi. Şube Müdürü Toklu, sel, heyelan, deprem ve benzeri temel afet öncesinde alınması gereken önlemleri anlattı. Müdür Toklu, “Deprem geçecek hayat devam edecek” diyerek, tüm Burdur Halkı’nı zorunlu deprem sigortası yaptırmaya davet etti. DASK, VAZGEÇİLMEZ BİR UNSUR Zorunlu deprem sigortasının önemini anlatan AFAD İl Müdürü Mehmet Oral, “Zorunlu Deprem Sigortasının, depreme hazırlıkta vazgeçilmez bir unsur olduğunu unutmamalıyız. Zorunlu Deprem Sigortanızı yaptırmalıyız, her yıl yenilemeliyiz. Ailenizi, komşularınızı ve sevdiklerinizi sigortalarını yaptırmaları konusunda uyarmalısınız” diye konuştu
İLKOKUL DÜZEYİNDE DEPREM BİLİNCİ

Burdur Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından ilkokul öğrencilerine afet bilinci eğitimi verildi.

Burdur AFAD İl Müdürlüğü tarafından Deprem Haftası Farkındalık Etkinlikleri kapsamında USO İlkokulu’nda Afet Bilinci Eğitimi ve Zorunlu Deprem Sigortası’nın tanıtımı yapıldı. Program kapsamında AFAD Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Ali Gökhan Toklu tarafından sinevizyon eşliğinde Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi. Şube Müdürü Toklu, sel, heyelan, deprem ve benzeri temel afet öncesinde alınması gereken önlemleri anlattı. Müdür Toklu, “Deprem geçecek hayat devam edecek” diyerek, tüm Burdur Halkı’nı zorunlu deprem sigortası yaptırmaya davet etti.

DASK, VAZGEÇİLMEZ BİR UNSUR

Zorunlu deprem sigortasının önemini anlatan AFAD İl Müdürü Mehmet Oral, “Zorunlu Deprem Sigortasının, depreme hazırlıkta vazgeçilmez bir unsur olduğunu unutmamalıyız. Zorunlu Deprem Sigortanızı yaptırmalıyız, her yıl yenilemeliyiz. Ailenizi, komşularınızı ve sevdiklerinizi sigortalarını yaptırmaları konusunda uyarmalısınız” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.