AFAD’DAN SALDA GÖLÜNDE DALIŞ TATBİKATI

Eğitim 02.06.2016 - 11:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFAD’DAN SALDA GÖLÜNDE DALIŞ TATBİKATI

AFAD İL MÜDÜRLÜĞÜ, DİĞER İL MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİYLE BİRLİKTE SALDA GÖLÜNDE DALIŞ TATBİKATI YAPTI.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde; Bilecik, Konya, Kütahya, Isparta ve Uşak’tan gelen AFAD Dalgıç Ekiplerinin katılımıyla 25-27 Mayıs 2016 tarihlerinde Burdur Salda Gölü'nde Dalış Etkinliği gerçekleştirildi. Burdur AFAD tarafından yapılan bilgilendirmede; verimli geçen etkinliğe katılım gösteren AFAD İl Müdürlükleri ve Dalış Ekiplerine teşekkür edildi.
AFAD İL MÜDÜRLÜĞÜ, DİĞER İL MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİYLE BİRLİKTE SALDA GÖLÜNDE DALIŞ TATBİKATI YAPTI.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde; Bilecik, Konya, Kütahya, Isparta ve Uşak’tan gelen AFAD Dalgıç Ekiplerinin katılımıyla 25-27 Mayıs 2016 tarihlerinde Burdur Salda Gölü'nde Dalış Etkinliği gerçekleştirildi.

Burdur AFAD tarafından yapılan bilgilendirmede; verimli geçen etkinliğe katılım gösteren AFAD İl Müdürlükleri ve Dalış Ekiplerine teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.