Adana’dan Tefenni’ye Köprü

Kültür 24.03.2017 - 12:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Adana’dan Tefenni’ye Köprü

7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri fuarının ikinci gününde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Tefenni Belediyesi stantını ziyaret etti.
7. Antalya Şehircilik ve Teknolojleri fuarının ikinci gününde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Tefenni Belediyesi stantını ziyaret ederek başarı dileklerini iletip adeta Adana’dan Tefenni’ye köprü kurdu. Şifalı su olan Barutlu Su ve kültür ve ayrıca çok eski geçmişi ile medeniyetlere ev sahipliği yapmış Tefenni ilçesinin 7. CityExpo Fuarındaki stantına kültürel anlamda pek çok ziyaretçi gelerek adeta gönül köprüsü kuruldu. Fuarın ikinci gününde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü de gelerek hem Tefenni’nin şifalı suyu olan Barutlu Sudan içti hem de Tefenni kültürü ile Adana kültürü arasında bağlantı kurdu. Ziyarette konuşan Sözlü başta Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz olmak üzere stantın Tefenni temsilcilerine teşekkür edip başarı diledi.
7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri fuarının ikinci gününde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Tefenni Belediyesi stantını ziyaret etti.

7. Antalya Şehircilik ve Teknolojleri fuarının ikinci gününde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Tefenni Belediyesi stantını ziyaret ederek başarı dileklerini iletip adeta Adana’dan Tefenni’ye köprü kurdu.

Şifalı su olan Barutlu Su ve kültür ve ayrıca çok eski geçmişi ile medeniyetlere ev sahipliği yapmış Tefenni ilçesinin 7. CityExpo Fuarındaki stantına kültürel anlamda pek çok ziyaretçi gelerek adeta gönül köprüsü kuruldu. Fuarın ikinci gününde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü de gelerek hem Tefenni’nin şifalı suyu olan Barutlu Sudan içti hem de Tefenni kültürü ile Adana kültürü arasında bağlantı kurdu. Ziyarette konuşan Sözlü başta Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz olmak üzere stantın Tefenni temsilcilerine teşekkür edip başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.