Adana Büyükşehir Belediyesinden Tefenni’ye açık çek

Gündem 10.04.2018 - 17:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Adana Büyükşehir Belediyesinden Tefenni’ye açık çek

Adana Büyükşehir Belediyesi Tefenni Belediyesine her konuda yardımcı olma sözü verdi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Başkan Sözlü’nün makamında yapılan ziyarette her iki belediyenin çalışmalarına, misyon ve vizyonlarına değinildi. Toplantı sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz: “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Sözlü Bey’i makamında ziyaret ettik. Tefenni’mize ihtiyaç duyduğumuz her konuda yardımcı olma sözünü veren sayın Başkanımıza şahsım Belediyem ve İlçe halkın adına sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Tefenni Belediyesine her konuda yardımcı olma sözü verdi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Başkan Sözlü’nün makamında yapılan ziyarette her iki belediyenin çalışmalarına, misyon ve vizyonlarına değinildi.

Toplantı sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz: “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Sözlü Bey’i makamında ziyaret ettik. Tefenni’mize ihtiyaç duyduğumuz her konuda yardımcı olma sözünü veren sayın Başkanımıza şahsım Belediyem ve İlçe halkın adına sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.