ADALET BAKANI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ TARLACI, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK

Siyaset 08.02.2015 - 10:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ADALET BAKANI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ TARLACI, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK

ADALET BAKANI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ TARLACI, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK
Adalet Bakanı Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı’nın, Haziran 2015’te yapılacak milletvekilliği seçimleri için memleketi Afyonkarahisar'dan aday adayı olacağı bildirildi. Aday adaylığı ile ilgili gerek Ankara’da gerekse Afyonkarahisar’da yaptığı görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirten Mustafa Tarlacı, “Bu davanın kuruluşundan beri içindeyim. Afyonkarahisar’a her zaman hizmet etmeyi onur kabul ettim. Siyasetteki ve bürokrasideki birikim ve deneyimimizle bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. Tarlacı’nın, Afyonkarahisar’da kısa bir süre sonra düzenleyeceği basın toplantısında aday adaylığını resmen açıklayacağı öğrenildi.
ADALET BAKANI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ TARLACI, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK

Adalet Bakanı Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı’nın, Haziran 2015’te yapılacak milletvekilliği seçimleri için memleketi Afyonkarahisar'dan aday adayı olacağı bildirildi.
Aday adaylığı ile ilgili gerek Ankara’da gerekse Afyonkarahisar’da yaptığı görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirten Mustafa Tarlacı, “Bu davanın kuruluşundan beri içindeyim. Afyonkarahisar’a her zaman hizmet etmeyi onur kabul ettim. Siyasetteki ve bürokrasideki birikim ve deneyimimizle bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.
Tarlacı’nın, Afyonkarahisar’da kısa bir süre sonra düzenleyeceği basın toplantısında aday adaylığını resmen açıklayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.