AÇSP İl Müdürlüğü Yeni Binası

Gündem 08.10.2018 - 15:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AÇSP İl Müdürlüğü Yeni Binası

AÇSH İl Müdürlüğü Yeni Binası Açıklaması
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete başlaması İle ilgili açıklamada bulundular.   Uzun yıllardır eski Yetiştirme Yurdunda hizmet vermeye devam eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün 1 Ekim’den itibaren hizmet vermeye başladığını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur: “Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hizmet binamızın yetersiz olmasından dolayı Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde yatırım programına alınarak, inşaatı başlamıştı. Yeni Hizmet Binası 4.800 metrekare alanı olup, iki hizmet binası ve bir ek hizmet binasından oluşmakta olan, Yeni hizmet binasında İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi, Şiddet Önleme Merkezi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi, Çocuk kabul ve İlk Müdahale Birimi bulunmaktadır. Bina Toplam 4.728.266.06 TL bedele tamamlanarak, 1 Ekim 2018 tarihi itibari ile de Burdurlu hemşerilerimizin hizmetine başladı. Hayırlı olsun.” dediler.    AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ise yaptığı açıklamada “ Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte İlimize yatırımların kazandırılması İçin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz, Yetiştirme Yurdunda hizmet vermekte idi, mevcut binanın yetersiz olmasından dolayı yeni hizmet binası çalışmaları başlamıştı. 4.728.266.06 TL bedele tamamlanan hizmet binası 1 Ekim 2018 tarihi itibari ile hizmete başladı. Milletvekillerimizle birlikte İlimizde yapımı devam eden tüm yatırımları ve yeni projeleri yakinen takip etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandılar.
AÇSH İl Müdürlüğü Yeni Binası Açıklaması

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete başlaması İle ilgili açıklamada bulundular.

 

Uzun yıllardır eski Yetiştirme Yurdunda hizmet vermeye devam eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün 1 Ekim’den itibaren hizmet vermeye başladığını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur: “Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hizmet binamızın yetersiz olmasından dolayı Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde yatırım programına alınarak, inşaatı başlamıştı. Yeni Hizmet Binası 4.800 metrekare alanı olup, iki hizmet binası ve bir ek hizmet binasından oluşmakta olan, Yeni hizmet binasında İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi, Şiddet Önleme Merkezi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi, Çocuk kabul ve İlk Müdahale Birimi bulunmaktadır. Bina Toplam 4.728.266.06 TL bedele tamamlanarak, 1 Ekim 2018 tarihi itibari ile de Burdurlu hemşerilerimizin hizmetine başladı. Hayırlı olsun.” dediler.

 

 AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ise yaptığı açıklamada “ Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte İlimize yatırımların kazandırılması İçin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz, Yetiştirme Yurdunda hizmet vermekte idi, mevcut binanın yetersiz olmasından dolayı yeni hizmet binası çalışmaları başlamıştı. 4.728.266.06 TL bedele tamamlanan hizmet binası 1 Ekim 2018 tarihi itibari ile hizmete başladı. Milletvekillerimizle birlikte İlimizde yapımı devam eden tüm yatırımları ve yeni projeleri yakinen takip etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.