ÖĞRENCİLERE VEDA YEMEĞİ

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2014 - 13:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖĞRENCİLERE VEDA YEMEĞİ

AÜ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE VEDA YEMEĞİ
2013-2014 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlayan Mevlana Değişim Programı kapsamında Akdeniz Üniversitesi’ne güz döneminde eğitim almak üzere gelen öğrencilere veda yemeği düzenlendi. Mevlana Değişim Programı Akdeniz Üniversitesi’ne güz döneminde eğitimlerini tamamlayan 7 Kazak, 5 Bosna-Hersekli ve 8 Kırgız öğrenci için veda yemeği düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç ile Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan’ın açılış konuşması yaptığı yemekli toplantıda öğrenciler AÜ’de eğitim aldıkları süre boyunca yaşadıkları deneyimleri paylaştılar.Yemekli toplantıda Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Uzman Nurgül Büyükkalay tarafından Akdeniz Üniversitesi’nde Mevlana Değişim Programı adlı sunum yapıldıktan sonra Rektör Danışmanı Burhan Özkan’ın ülkelerine dönecek öğrencilere hediyeler verdi.
AÜ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE VEDA YEMEĞİ

2013-2014 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlayan Mevlana Değişim Programı kapsamında Akdeniz Üniversitesi’ne güz döneminde eğitim almak üzere gelen öğrencilere veda yemeği düzenlendi. 
Mevlana Değişim Programı Akdeniz Üniversitesi’ne güz döneminde eğitimlerini tamamlayan 7 Kazak, 5 Bosna-Hersekli ve 8 Kırgız öğrenci için veda yemeği düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç ile Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan’ın açılış konuşması yaptığı yemekli toplantıda öğrenciler AÜ’de eğitim aldıkları süre boyunca yaşadıkları deneyimleri paylaştılar.
Yemekli toplantıda Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Uzman Nurgül Büyükkalay tarafından Akdeniz Üniversitesi’nde Mevlana Değişim Programı adlı sunum yapıldıktan sonra Rektör Danışmanı Burhan Özkan’ın ülkelerine dönecek öğrencilere hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.