GÖKÇEN ENÇ, PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2013 - 14:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÖKÇEN ENÇ, PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ GÖKÇEN ENÇ, PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Manavgat İlçe Kadın Kolları teşkilatı ev sahipliğinde Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Gazipaşa, Alanya ve Serik Kadın Kolları teşkilatları ile bir araya geldi. AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Manavgat ilçede doğu ilçeleri teşkilat yöneticileri ile yaklaşık 400 partilinin katıldığı toplantıda yerel seçimlere yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Her zaman AK kadrolar olarak halka hizmet için çalıştıklarını belirten Milletvekili Enç; "Bizler her zaman halkımızın yanında olduk. Doğruları anlatıp hizmet etmeye çalıştık. Muhalefet partilerinin yaptığı tek şey ise, yalan ve iftira üretmek. Bizler, AK kadrolar olarak hiç bir zaman bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. AK Parti iktidara geldiğinde yüzde 20 olan kadın istihdamı şimdi yüzde 31'lere çıktı. Biz göreve geldiğimizde üniversitede okuyan kız öğrencilerin oranı yüzde 34 iken, şimdi bu oran yüzde 74'e çıkmıştır. Ülkemiz ulaşımda, tarımda, eğitimde, sağlıkta, sosyal alanda ve daha birçok alanda büyük gelişmeler kat etmiştir" dedi.Toplantıdan sonra Manavgat Doğançam Köyü'nde Seydiler ve Cevizli köy halkı ile bir araya gelen Milletvekili Enç, köy halkına AK Parti'nin 12 yılda yaptığı yatırımları anlattı. Büyükşehir Belediye Başkan adayının Menderes Türel olduğunu söyleyen Milletvekili Enç, "İnşallah önümüzdeki dönem, Antalya Menderes Türel'le kazanacak. Adayımız Menderes Türel hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. Bizim işimiz laf değil, hizmet üretmek. Sayın Akaydın yollarını bile bilmediği ilçelere, köylere hizmet edemez. Antalya'ya hizmet edemeyen, bir çivi bile çakmayan muhalefet partileri köylere hiç hizmet götüremez" diye konuştu.
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ GÖKÇEN ENÇ, PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Manavgat İlçe Kadın Kolları teşkilatı ev sahipliğinde Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Gazipaşa, Alanya ve Serik Kadın Kolları teşkilatları ile bir araya geldi. 
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Manavgat ilçede doğu ilçeleri teşkilat yöneticileri ile yaklaşık 400 partilinin katıldığı toplantıda yerel seçimlere yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Her zaman AK kadrolar olarak halka hizmet için çalıştıklarını belirten Milletvekili Enç; "Bizler her zaman halkımızın yanında olduk. Doğruları anlatıp hizmet etmeye çalıştık. Muhalefet partilerinin yaptığı tek şey ise, yalan ve iftira üretmek. Bizler, AK kadrolar olarak hiç bir zaman bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. AK Parti iktidara geldiğinde yüzde 20 olan kadın istihdamı şimdi yüzde 31'lere çıktı. Biz göreve geldiğimizde üniversitede okuyan kız öğrencilerin oranı yüzde 34 iken, şimdi bu oran yüzde 74'e çıkmıştır. Ülkemiz ulaşımda, tarımda, eğitimde, sağlıkta, sosyal alanda ve daha birçok alanda büyük gelişmeler kat etmiştir" dedi.
Toplantıdan sonra Manavgat Doğançam Köyü'nde Seydiler ve Cevizli köy halkı ile bir araya gelen Milletvekili Enç, köy halkına AK Parti'nin 12 yılda yaptığı yatırımları anlattı. Büyükşehir Belediye Başkan adayının Menderes Türel olduğunu söyleyen Milletvekili Enç, "İnşallah önümüzdeki dönem, Antalya Menderes Türel'le kazanacak. Adayımız Menderes Türel hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. Bizim işimiz laf değil, hizmet üretmek. Sayın Akaydın yollarını bile bilmediği ilçelere, köylere hizmet edemez. Antalya'ya hizmet edemeyen, bir çivi bile çakmayan muhalefet partileri köylere hiç hizmet götüremez" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.