FIRINCILAR ODASI'NDAN BAŞKAN GÜNAYDIN'A ZİYARET

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2014 - 09:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

FIRINCILAR ODASI'NDAN BAŞKAN GÜNAYDIN'A ZİYARET

Düğün salonu için Başkandan yer istediler.
Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret etti. Başkan Günaydın’a oda ile ilgili bilgiler veren Nuri Erdeğer, Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası bünyesinde 16 meslek gurubunu barındırdıklarını söyledi.Erdeğer, oda olarak bir düğün salonu yapmak istediklerini ve kendilerine belli bir bütçe hazırladıklarını belirterek yer konusunda yardım talebini iletti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, konuyla ilgili olarak araştırma yapacaklarını kaydetti. Başkan Günaydın, projeleri arasında profesyonel boyutta sosyal tesislerin inşa edileceğini belirterek, "Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. İsteklerinizle ilgili araştırmalarımız olacak" dedi. 
Düğün salonu için Başkandan yer istediler.

Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret etti. 
Başkan Günaydın’a oda ile ilgili bilgiler veren Nuri Erdeğer, Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası bünyesinde 16 meslek gurubunu barındırdıklarını söyledi.Erdeğer, oda olarak bir düğün salonu yapmak istediklerini ve kendilerine belli bir bütçe hazırladıklarını belirterek yer konusunda yardım talebini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, konuyla ilgili olarak araştırma yapacaklarını kaydetti. Başkan Günaydın, projeleri arasında profesyonel boyutta sosyal tesislerin inşa edileceğini belirterek, "Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. İsteklerinizle ilgili araştırmalarımız olacak" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.