BELEDİYEDEN LOKMA İKRAMI

Gündem 25.04.2014 - 17:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BELEDİYEDEN LOKMA İKRAMI

BURDUR BELEDİYESİ TARAFINDAN KUTLU DOĞUM HAFTASI SEBEBİYLE CUMA NAMAZI SONRASI ÜÇ CAMİDE VATANDAŞLARA LOKMA TATLISI İKRAM EDİLDİ
Burdur Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Cuma namazı sonrası Hıdırilyas, Stad ve Ulu camilerde cemaate lokma tatlısı ikram edildi.Cuma namazından sonra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de cemaat ile birlikte lokma tatlısının tadına baktı. Kutlu Doğum Haftası’nı kutlayan Başkan Ercengiz, "Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Hıdırilyas Cami, Stad Cami ve Ulu Cami’nde Cuma namazı sonrası tatlı dağıtmak istedik. Allah kabul etsin" dedi. Başkan Ercengiz vatandaşlarla birlikte sohbet ederek, lokma ikram etti. 
BURDUR BELEDİYESİ TARAFINDAN KUTLU DOĞUM HAFTASI SEBEBİYLE CUMA NAMAZI SONRASI ÜÇ CAMİDE VATANDAŞLARA LOKMA TATLISI İKRAM EDİLDİ

Burdur Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Cuma namazı sonrası Hıdırilyas, Stad ve Ulu camilerde cemaate lokma tatlısı ikram edildi.
Cuma namazından sonra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de cemaat ile birlikte lokma tatlısının tadına baktı. Kutlu Doğum Haftası’nı kutlayan Başkan Ercengiz, "Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Hıdırilyas Cami, Stad Cami ve Ulu Cami’nde Cuma namazı sonrası tatlı dağıtmak istedik. Allah kabul etsin" dedi. 
Başkan Ercengiz vatandaşlarla birlikte sohbet ederek, lokma ikram etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.