ANTALYA'DA 6 HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2014 - 09:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA 6 HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

ntalya’nın Muratpaşa ilçesinde "ev ve iş yerinden hırsızlık" suçundan 6 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
Bayındır, Soğuksu ve Elmalı Mahallelerinde 7 ayrı evden ve 1 iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, kapı kilit göbeği kırmak suretiyle hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 şüphelinin yakalandığı açıklandı.Şahısların hırsızlık olaylarından elde ettikleri malzemeleri satarak paraya çevirdikleri ve aralarında paylaştıkları bildirilirken, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 5’inin tutuklandığı belirtildi.
ntalya’nın Muratpaşa ilçesinde "ev ve iş yerinden hırsızlık" suçundan 6 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Bayındır, Soğuksu ve Elmalı Mahallelerinde 7 ayrı evden ve 1 iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, kapı kilit göbeği kırmak suretiyle hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 şüphelinin yakalandığı açıklandı.
Şahısların hırsızlık olaylarından elde ettikleri malzemeleri satarak paraya çevirdikleri ve aralarında paylaştıkları bildirilirken, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 5’inin tutuklandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.