Isparta Valisinden gazi ve şehitlere iftar yemeği

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 10.05.2019 - 10:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta Valisinden gazi ve şehitlere iftar yemeği

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi. Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen iftarda şehitler için dua edildi.  Seymenoğlu, programda yaptığı konuşmada, Müslümanların inancında vatanı ve bayrağı için hayatlarını kaybedenlerin makamının şehitlik olduğunu ifade etti.  Şehit aileleriyle bir arada olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu dile getiren Seymenoğlu, "Şehit aileleri başımızın tacıdır. Bu millet ve devlet sizlere minnettardır. Her zaman minnettar kalmaya devam edecektir. Şehitlerimizi ve gazilerimizi gönlümüzün en seçkin köşesine yerleştirirken, şehitlerimizin bizlere emanetleri olan aileleri asla unutmayacağız." diye konuştu.   
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen iftarda şehitler için dua edildi. 

Seymenoğlu, programda yaptığı konuşmada, Müslümanların inancında vatanı ve bayrağı için hayatlarını kaybedenlerin makamının şehitlik olduğunu ifade etti. 

Şehit aileleriyle bir arada olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu dile getiren Seymenoğlu, "Şehit aileleri başımızın tacıdır. Bu millet ve devlet sizlere minnettardır. Her zaman minnettar kalmaya devam edecektir. Şehitlerimizi ve gazilerimizi gönlümüzün en seçkin köşesine yerleştirirken, şehitlerimizin bizlere emanetleri olan aileleri asla unutmayacağız." diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.