Isparta SDOSB’dan Vali Yılmaz’a ziyaret

Gündem 16.01.2018 - 16:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta SDOSB’dan Vali Yılmaz’a ziyaret

ISDOSB Yönetim Kurulu Başkanı Karabulut'dan Vali Yılmaz’a ziyaret
Vali Şerif Yılmaz, Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi (ISDOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut’u kabul etti. Ziyarette Karabulut’a ISDOSB Bölge Müdürü Kadir Tekin eşlik etti.  Vali Yılmaz, ziyaret dolayısıyla Karabulut ve Tekin’e teşekkürlerini dile getirdi. BAKA dönem başkanlığını yürüten Vali Yılmaz’a da kabulü dolayısıyla teşekkür eden Karabulut, Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesine yapılacak bir yatırımla ilgili kendisiyle bir süre görüştü.  Ziyarette ayrıca Burdur 1’inci, 2’inci OSB ve Isparta SDOSB tarafından birlikte yapılması düşünülen ortak arıtma tesisiyle ilgili devam eden süreç masaya yatırıldı. 
ISDOSB Yönetim Kurulu Başkanı Karabulut'dan Vali Yılmaz’a ziyaret

Vali Şerif Yılmaz, Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi (ISDOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut’u kabul etti. Ziyarette Karabulut’a ISDOSB Bölge Müdürü Kadir Tekin eşlik etti.

 Vali Yılmaz, ziyaret dolayısıyla Karabulut ve Tekin’e teşekkürlerini dile getirdi.

BAKA dönem başkanlığını yürüten Vali Yılmaz’a da kabulü dolayısıyla teşekkür eden Karabulut, Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesine yapılacak bir yatırımla ilgili kendisiyle bir süre görüştü.

 Ziyarette ayrıca Burdur 1’inci, 2’inci OSB ve Isparta SDOSB tarafından birlikte yapılması düşünülen ortak arıtma tesisiyle ilgili devam eden süreç masaya yatırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.