Isparta OSB’de 18 köpek ölüsü bulundu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2018 - 16:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta OSB’de 18 köpek ölüsü bulundu

 Isparta'da 18 köpek ölüsü bulundu Isparta'daki Deri Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında zehirlendiği tahmin edilen, aralarında yavruların da yer aldığı 18 köpek ölüsü bulundu. Belediye ekipleri ise 4'ü yavru 6 köpeği tedavi altında aldı. Isparta Deri Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında zehirlenerek 18 köpeğin öldüğü belirlendi. Ölmek üzere olan 4’ü yavru 6 köpek ise hayvanseverler tarafından Isparta Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne yetiştirilerek veterinerlere teslim edildi. Isparta Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, "18 Mart 2018 Pazar günü öğle saatlerinde ilimiz Deri Organize Sanayi Bölgesi mevkiinden köpeklerin zehirlendiği iddiasıyla gelen ihbar üzerine, belediye veteriner hekimlerimiz ihbarı anında değerlendirip, Deri Organize Sanayi mevkiine ivedilikle geçmişlerdir. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve belediye veteriner hekimlerimizin olay yerinde yapmış oldukları incelemeler sonucunda yavru ve yetişkin toplam 18 köpeğin öldüğünü tespit etmişlerdir. Olay sonucunda zehirlenme şüpheli hayvanlardan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından analiz için numune alınmıştır. Belediye veteriner hekimlerimizce Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 2 yetişkin ve 4 yavru köpek tedaviye alınmıştır. Yavru ve yetişkin köpekler tedaviye cevap vererek hayata tutunmuşlardır” denildi.

 Isparta'da 18 köpek ölüsü bulundu

Isparta'daki Deri Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında zehirlendiği tahmin edilen, aralarında yavruların da yer aldığı 18 köpek ölüsü bulundu. Belediye ekipleri ise 4'ü yavru 6 köpeği tedavi altında aldı.

Isparta Deri Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında zehirlenerek 18 köpeğin öldüğü belirlendi. Ölmek üzere olan 4’ü yavru 6 köpek ise hayvanseverler tarafından Isparta Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne yetiştirilerek veterinerlere teslim edildi.

Isparta Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, "18 Mart 2018 Pazar günü öğle saatlerinde ilimiz Deri Organize Sanayi Bölgesi mevkiinden köpeklerin zehirlendiği iddiasıyla gelen ihbar üzerine, belediye veteriner hekimlerimiz ihbarı anında değerlendirip, Deri Organize Sanayi mevkiine ivedilikle geçmişlerdir. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve belediye veteriner hekimlerimizin olay yerinde yapmış oldukları incelemeler sonucunda yavru ve yetişkin toplam 18 köpeğin öldüğünü tespit etmişlerdir. Olay sonucunda zehirlenme şüpheli hayvanlardan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından analiz için numune alınmıştır. Belediye veteriner hekimlerimizce Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 2 yetişkin ve 4 yavru köpek tedaviye alınmıştır. Yavru ve yetişkin köpekler tedaviye cevap vererek hayata tutunmuşlardır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.