ISPARTA MHP’DE HEYECAN

Gündem 16.02.2015 - 11:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISPARTA MHP’DE HEYECAN

ISPARTA MHP’DE HEYECAN
Uzun yıllar bölgenin kalkınmasında etkili olan BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin’in Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olması partililer arasında sevinçle karşılandı. Görev yaptığı Isparta Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nda işadamları, sanayicilerin ve devlet protokolünün yakından tanıdığı Tuncay Engin Isparta’nın ve bölgenin kalkınması için yaptığı mücadele ile tanınıyor. Tuncay Engin BAKA Genel Sekreterliği görevinden ayrıldıktan sonra Denizli Vali Yardımcılığına atanmış 10 Şubat’ta da istifa ederek, millet vekilliğine aday adayı olarak Vali Yardımcılığından istifa etmesi Isparta halkında ve siyasetinde Tuncay Engin’in devlet birikimi ve ekonomiye bakış açısının faydalı olanacağına inanılarak, hem parti tabanında, hem de devlet erkanında sevinçle karşılandı. Tuncay Engin’in Milletvekilliği Aday Adaylığı  MHP’nin AK Parti’ye attığı bir gol olarak bakılıyor.
ISPARTA MHP’DE HEYECAN

Uzun yıllar bölgenin kalkınmasında etkili olan BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin’in Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olması partililer arasında sevinçle karşılandı.

Görev yaptığı Isparta Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nda işadamları, sanayicilerin ve devlet protokolünün yakından tanıdığı Tuncay Engin Isparta’nın ve bölgenin kalkınması için yaptığı mücadele ile tanınıyor. Tuncay Engin BAKA Genel Sekreterliği görevinden ayrıldıktan sonra Denizli Vali Yardımcılığına atanmış 10 Şubat’ta da istifa ederek, millet vekilliğine aday adayı olarak Vali Yardımcılığından istifa etmesi Isparta halkında ve siyasetinde Tuncay Engin’in devlet birikimi ve ekonomiye bakış açısının faydalı olanacağına inanılarak, hem parti tabanında, hem de devlet erkanında sevinçle karşılandı.

Tuncay Engin’in Milletvekilliği Aday Adaylığı  MHP’nin AK Parti’ye attığı bir gol olarak bakılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.