ISPARTA, İSTANBUL’DA TANITILACAK

Kültür 18.05.2015 - 18:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISPARTA, İSTANBUL’DA TANITILACAK

ISPARTA, İSTANBUL’DA TANITILACAK
Isparta’dan ayrılarak İstanbul’a yerleşen ve çeşitli isimler altında dernek kuran yöneticiler, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Ziyarete Ispartalılar Gönül Birliği Dernek Başkanı Ali Faik Aşçı, Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Şirin, Yalvaçlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Mahir Kadayifci, Eğirdir Yeşilada Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Başkanı Etem Güleryüz, Sücüllü Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Süleyman Demir ve Başkan Yardımcısı Ramazan Şahin ile Ispartalılar Gönülbirliği Dernek Yöneticisi Doğan Uysal eşlik etti. Ziyarette, Isparta’nın tanıtımı için "Ispartalılar Günü" düzenlenmesine karar verildi. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti belerterek, "Başkanlar olarak bizi ziyaret etmeniz beni memnun etmiştir. Isparta’dan ayrılıp Isparta’yı unutmadığınız için sizleri tebrik ediyorum. İstanbul’daki Ispartalılar olarak diyaloglarımızı sürdürmemiz gerektiğine inanıyorum. Şehrimizi kalkındırmak için yapılması gereken çalışmaları birlikte yapmamızın gerektiğine inanıyorum" dedi. Isparta Gönülbirliği Dernek Başkanı Ali Faik Aşçı ise yaptığı konuşmada, "Bizler İstanbul’da bir araya gelmek, gençlerimizin duygularını geliştirmek ve İstanbul’da imkanlarımız doğrultusunda gelenek ve göreneklerimizi geliştirmek için uğraşıyoruz. İstanbul'da bir birlik olmak ve birbirimize destek olmak için böyle bir platform kurduk" ifadelerini kullandı.
ISPARTA, İSTANBUL’DA TANITILACAK

Isparta’dan ayrılarak İstanbul’a yerleşen ve çeşitli isimler altında dernek kuran yöneticiler, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.
Ziyarete Ispartalılar Gönül Birliği Dernek Başkanı Ali Faik Aşçı, Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Şirin, Yalvaçlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Mahir Kadayifci, Eğirdir Yeşilada Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Başkanı Etem Güleryüz, Sücüllü Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Süleyman Demir ve Başkan Yardımcısı Ramazan Şahin ile Ispartalılar Gönülbirliği Dernek Yöneticisi Doğan Uysal eşlik etti. Ziyarette, Isparta’nın tanıtımı için "Ispartalılar Günü" düzenlenmesine karar verildi.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti belerterek, "Başkanlar olarak bizi ziyaret etmeniz beni memnun etmiştir. Isparta’dan ayrılıp Isparta’yı unutmadığınız için sizleri tebrik ediyorum. İstanbul’daki Ispartalılar olarak diyaloglarımızı sürdürmemiz gerektiğine inanıyorum. Şehrimizi kalkındırmak için yapılması gereken çalışmaları birlikte yapmamızın gerektiğine inanıyorum" dedi.
Isparta Gönülbirliği Dernek Başkanı Ali Faik Aşçı ise yaptığı konuşmada, "Bizler İstanbul’da bir araya gelmek, gençlerimizin duygularını geliştirmek ve İstanbul’da imkanlarımız doğrultusunda gelenek ve göreneklerimizi geliştirmek için uğraşıyoruz. İstanbul'da bir birlik olmak ve birbirimize destek olmak için böyle bir platform kurduk" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.