Isparta İl Genel Meclisinden Vali Seymenoğlu’na ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2018 - 16:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta İl Genel Meclisinden Vali Seymenoğlu’na ziyaret

Isparta İl Genel Meclisinden yeni Vali Seymenoğlu’na ziyaret
Vali Ömer Seymeoğlu: “Bizim Valilik olarak tek hedefimiz, vatandaşa hizmet götürmektir.” Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Yeni görevi dolayısıyla ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan İl Genel Meclisi üyeleri, Vali Seymenoğlu’na başarılar dilediler. Seymenoğlu: “İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinin destekleriyle çalışacağız” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerine teşekkür eden Vali Seymenoğlu: “Isparta’ya daha fazla kaynak ve yatırım alabilmek için diğer illerle tatlı bir rekabet içerisinde olacağız. Bu kulvarda da İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinin destekleriyle çalışacağız. Bizler de İl Genel Meclisi’nin aldığı kararları vatandaşlarımızla beraber, muhtarlarımızla beraber daha etkin uygulamak için sizlere destek vereceğiz. Sıkıntılı olan yerlerde de hep beraber el birliğiyle onları çözmeye çalışacağız. Bizim Valilik olarak tek hedefimiz vatandaşa hizmet götürmektir.” dedi. Konuşmasının sonunda İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi’nin önemli görevler üstelendiğini hatırlatan Vali Seymenoğlu hizmet alanındaki taleplerinin her zaman öncelikleri olacağını söyledi.
Isparta İl Genel Meclisinden yeni Vali Seymenoğlu’na ziyaret

Vali Ömer Seymeoğlu: “Bizim Valilik olarak tek hedefimiz, vatandaşa hizmet götürmektir.”

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Yeni görevi dolayısıyla ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan İl Genel Meclisi üyeleri, Vali Seymenoğlu’na başarılar dilediler.

Seymenoğlu: “İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinin destekleriyle çalışacağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerine teşekkür eden Vali Seymenoğlu: “Isparta’ya daha fazla kaynak ve yatırım alabilmek için diğer illerle tatlı bir rekabet içerisinde olacağız. Bu kulvarda da İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinin destekleriyle çalışacağız. Bizler de İl Genel Meclisi’nin aldığı kararları vatandaşlarımızla beraber, muhtarlarımızla beraber daha etkin uygulamak için sizlere destek vereceğiz. Sıkıntılı olan yerlerde de hep beraber el birliğiyle onları çözmeye çalışacağız. Bizim Valilik olarak tek hedefimiz vatandaşa hizmet götürmektir.” dedi.

Konuşmasının sonunda İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi’nin önemli görevler üstelendiğini hatırlatan Vali Seymenoğlu hizmet alanındaki taleplerinin her zaman öncelikleri olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.