ISPARTA DAVRAZ’DA YAPILDI

27.02.2021 - 09:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ISPARTA DAVRAZ’DA YAPILDI

BAKA Toplantısı Isparta Davraz’da Yapıldı...
BAKA Toplantısı Isparta Davrazda Yapıldı.   Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Yönetim Kurulu Şubat Ayı Olağan Toplantısı Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş başkanlığında Isparta Davraz Kayak Merkezinde yapıldı. Toplantı öncesi Vali Arslantaş Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu ve beraberlerindeki heyet Süleyman Demirel Üniversitesi Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi YETEM içerisinde yer alan BAKA destekli güdümlü projelerden Gül ve Tıbbi-Aromatik Bitkiler ve Ürünlerini Araştırma ve Geliştirme Laboratuvarında yerinde incelemede bulundular. İncelmeler sırasında SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve yetkililer heyete merkezle ilgili bilgi verdiler. Buradaki incelemelerin ardından Vali Arslantaş Vali Seymenoğlu Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı ve BAKA Yönetim Kurulu Üyeleri Isparta Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Valilik Kupası Kayak ve Snowboard Yarışmaları ödül törenine katıldılar. Törenin ardından Kayak Merkezinde incelemelerde bulunan heyet telesiyeje binerek Davraz Kayak Merkezini yakından görme fırsatı buldular. Kayak Merkezi gezisinin ardından BAKA Yönetim Kurulu Toplantısına geçildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Vali Arslantaş Ajans Yönetim Kurulu olarak bölge illeri Antalya Burdur ve Ispartanın sosyo-ekonomik kalkınması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Özellikle pandemi sürecinde istihdamın artırılmasına turizm ürünlerinin çeşitlendirilmesine yönelik politikalar geliştirmekte ve bu yönde faaliyetler yürütmekte olduklarını aktaran Vali Arslantaş toplantıda alınacak kararların bölge illerimiz Ülkemiz ve milletize hayırlı olmasını diledi. Toplantı gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla sona erdi. Toplantıya Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu ve Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı başta olmak üzere Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Burdur İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık Isparta İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar katıldı. Toplantıda ayrıca BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA personeli hazır bulundu.  
BAKA Toplantısı Isparta Davraz’da Yapıldı...

BAKA Toplantısı Isparta Davrazda Yapıldı.

 

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Yönetim Kurulu Şubat Ayı Olağan Toplantısı Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş başkanlığında Isparta Davraz Kayak Merkezinde yapıldı.

Toplantı öncesi Vali Arslantaş Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu ve beraberlerindeki heyet Süleyman Demirel Üniversitesi Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi YETEM içerisinde yer alan BAKA destekli güdümlü projelerden Gül ve Tıbbi-Aromatik Bitkiler ve Ürünlerini Araştırma ve Geliştirme Laboratuvarında yerinde incelemede bulundular. İncelmeler sırasında SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve yetkililer heyete merkezle ilgili bilgi verdiler.

Buradaki incelemelerin ardından Vali Arslantaş Vali Seymenoğlu Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı ve BAKA Yönetim Kurulu Üyeleri Isparta Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Valilik Kupası Kayak ve Snowboard Yarışmaları ödül törenine katıldılar.

Törenin ardından Kayak Merkezinde incelemelerde bulunan heyet telesiyeje binerek Davraz Kayak Merkezini yakından görme fırsatı buldular.

Kayak Merkezi gezisinin ardından BAKA Yönetim Kurulu Toplantısına geçildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Vali Arslantaş Ajans Yönetim Kurulu olarak bölge illeri Antalya Burdur ve Ispartanın sosyo-ekonomik kalkınması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Özellikle pandemi sürecinde istihdamın artırılmasına turizm ürünlerinin çeşitlendirilmesine yönelik politikalar geliştirmekte ve bu yönde faaliyetler yürütmekte olduklarını aktaran Vali Arslantaş toplantıda alınacak kararların bölge illerimiz Ülkemiz ve milletize hayırlı olmasını diledi.

Toplantı gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla sona erdi.

Toplantıya Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu ve Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı başta olmak üzere Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Burdur İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık Isparta İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar katıldı. Toplantıda ayrıca BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA personeli hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.