Isparta’daki kafeler 1 günlüğüne kapanacak

Yaşam 30.03.2018 - 16:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta’daki kafeler 1 günlüğüne kapanacak

Isparta’daki kafeler 1 günlüğüne kapanacak
Isparta’da kafe işletmecileri, sigara, ses ve farklı denetim ve cezalara 1 günlüğüne işyerlerini kapatarak tepki gösterecek.  Isparta’da farklı sorun ve sıkıntılardan dolayı bir araya gelen kafe işletmecileri, sık yapılan denetimler ve haksızlıklara maruz kaldıkları iddiasıyla ortak açıklama yaptı. Kafe işletmecileri ayrıca, yapılan açıklamada 2 Nisan Pazartesi günü 1 gün süreyle işletmelerini kapatarak duruma tepki göstereceklerini belirtti.  İşletmeciler yaptıkları açıklamada "Bizler, 1 günlüğüne işyerlerimizi kapatma kararı almış bulunmaktayız. Öncelikle bizler, Isparta ekonomisinde çoğu öğrenci olmakla birlikte binlerce bireye istihdam sağlamaktayız. Son dönemlerde gün içerisinde defalarca tekrarlanan müşterilerimizin de tepkisini çeken denetimler kapatma kararımızın ana nedenlerindendir" dedi. 
Isparta’daki kafeler 1 günlüğüne kapanacak

Isparta’da kafe işletmecileri, sigara, ses ve farklı denetim ve cezalara 1 günlüğüne işyerlerini kapatarak tepki gösterecek. 
Isparta’da farklı sorun ve sıkıntılardan dolayı bir araya gelen kafe işletmecileri, sık yapılan denetimler ve haksızlıklara maruz kaldıkları iddiasıyla ortak açıklama yaptı. Kafe işletmecileri ayrıca, yapılan açıklamada 2 Nisan Pazartesi günü 1 gün süreyle işletmelerini kapatarak duruma tepki göstereceklerini belirtti. 
İşletmeciler yaptıkları açıklamada "Bizler, 1 günlüğüne işyerlerimizi kapatma kararı almış bulunmaktayız. Öncelikle bizler, Isparta ekonomisinde çoğu öğrenci olmakla birlikte binlerce bireye istihdam sağlamaktayız. Son dönemlerde gün içerisinde defalarca tekrarlanan müşterilerimizin de tepkisini çeken denetimler kapatma kararımızın ana nedenlerindendir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.