Isparta’da yurt ve apartçılar otogar çevresine kamp kurdu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2018 - 17:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta’da yurt ve apartçılar otogar çevresine kamp kurdu

Isparta’da yurt ve apartçılar otogar çevresine kamp kurdu
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından kısa süre önce açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklaması ve üniversite kayıt döneminin başlamasıyla birlikte Isparta’daki yurt ve apart işletmecileri Şehirlerarası Otobüs Terminali çevresinde kamp kurdu. Kente gelen öğrencilerin Isparta’da konaklama ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak, aynı zamanda hizmet sağlamak adına otogar çevresinde stantlar oluşturdu. Farklı imkan ve olanakların sunulduğu yurt ve apart işletmecileri, ‘Hoş geldin’ diyerek karşıladıkları öğrenciler ve ailelerine misafirperverlik örneği sergileyerek, gereken destek ve yardımı sağlıyor. Çok sayıda apart ve yurt işletmecilerinin bulunduğu alanda, kayıt dönemi boyunca hareketliliğin devam etmesi beklenirken, eski öğrenciler de kente gelen yeni öğrencilere yol gösterici çalışmalar yapıyor.
Isparta’da yurt ve apartçılar otogar çevresine kamp kurdu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından kısa süre önce açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklaması ve üniversite kayıt döneminin başlamasıyla birlikte Isparta’daki yurt ve apart işletmecileri Şehirlerarası Otobüs Terminali çevresinde kamp kurdu.

Kente gelen öğrencilerin Isparta’da konaklama ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak, aynı zamanda hizmet sağlamak adına otogar çevresinde stantlar oluşturdu. Farklı imkan ve olanakların sunulduğu yurt ve apart işletmecileri, ‘Hoş geldin’ diyerek karşıladıkları öğrenciler ve ailelerine misafirperverlik örneği sergileyerek, gereken destek ve yardımı sağlıyor.

Çok sayıda apart ve yurt işletmecilerinin bulunduğu alanda, kayıt dönemi boyunca hareketliliğin devam etmesi beklenirken, eski öğrenciler de kente gelen yeni öğrencilere yol gösterici çalışmalar yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.