ISPARTA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2018 - 11:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ISPARTA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI

ISPARTA POLİSİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARI
Uyuşturucu operasyonunda esrar öğütme makinesi ele geçirildi Isparta’da narkotik operasyonu: 1 gözaltı Isparta’da narkotik polisinin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddeler ile birlikte küçük esrar öğütme makinesi ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte uyuşturucu ticareti ve kullanımını önlemek adına çalışma başlattı. Aldıkları istihbari bilgiler doğrultusunda, geçtiğimiz gün Hızırbey Mahallesi’nde tespit edilen bir eve operasyon düzenleyen narkotik polisi, aramada 15 adet ecstasy hap, 1.43 gram esrar maddesi, hassas terazi ve küçük esrar öğütme makinesi ele geçirdi. Operasyonda M.C, Ö.B.B. ve V.Ç. isimli 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden M.C. ve Ö.B.B. hakkında ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapılırken, V.Ç.’nin ise ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltındaki şüphelinin, emniyetteki işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edileceği belirtildi.   ISPARTA’DA YOL KONTROLÜNDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ Polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilden eroin çıktı Isparta’daki uygulama noktasında kontrol edilen otomobilde uyuşturucu madde ve kullanım aparatları ele geçirilirken, araçta bulunan 4 şüpheliye işlem yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Isparta-Antalya yolu üzerindeki yol kontrol noktasında araç kontrolü yapan polis ekipleri şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Narkotik ekiplerinin Antalya'dan Isparta’ya gelen araç içerisinde ve şahıslar üzerinde yaptığı kontrollerde 2 parça halinde 2 gram eroin maddesi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Konuyla ilgili otomobilde bulunan M.D, M.M, H.Y. ve L.T. isimli 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler hakkında ‘uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak’ suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.
ISPARTA POLİSİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARI

Uyuşturucu operasyonunda esrar öğütme makinesi ele geçirildi

Isparta’da narkotik operasyonu: 1 gözaltı

Isparta’da narkotik polisinin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddeler ile birlikte küçük esrar öğütme makinesi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte uyuşturucu ticareti ve kullanımını önlemek adına çalışma başlattı. Aldıkları istihbari bilgiler doğrultusunda, geçtiğimiz gün Hızırbey Mahallesi’nde tespit edilen bir eve operasyon düzenleyen narkotik polisi, aramada 15 adet ecstasy hap, 1.43 gram esrar maddesi, hassas terazi ve küçük esrar öğütme makinesi ele geçirdi. Operasyonda M.C, Ö.B.B. ve V.Ç. isimli 3 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerden M.C. ve Ö.B.B. hakkında ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapılırken, V.Ç.’nin ise ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan gözaltına alındığı öğrenildi.

Gözaltındaki şüphelinin, emniyetteki işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

 

ISPARTA’DA YOL KONTROLÜNDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilden eroin çıktı

Isparta’daki uygulama noktasında kontrol edilen otomobilde uyuşturucu madde ve kullanım aparatları ele geçirilirken, araçta bulunan 4 şüpheliye işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta-Antalya yolu üzerindeki yol kontrol noktasında araç kontrolü yapan polis ekipleri şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Narkotik ekiplerinin Antalya'dan Isparta’ya gelen araç içerisinde ve şahıslar üzerinde yaptığı kontrollerde 2 parça halinde 2 gram eroin maddesi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Konuyla ilgili otomobilde bulunan M.D, M.M, H.Y. ve L.T. isimli 4 şüpheli yakalandı.

Şüpheliler hakkında ‘uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak’ suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.