Isparta’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Asayiş 06.04.2017 - 15:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Isparta’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Isparta’da iki aracın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye, dün, Fevzi Canbalaban yönetimindeki 31 FV 606 plakalı araç ile yan yoldan bulvara çıkmaya çalışan Kazım Yılmaz’ın idaresindeki 20 AAY 82 plakalı araç Isparta Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da refüje çıkarak durabildi. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Kazım Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, aynı araçta bulunan İbrahim ve Mustafa Yılmaz ile diğer sürücü Fevzi Canbalaban’ı ambulanslarla hastanelere kaldırdı. Kazanın ardından yol 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Yılmaz’ın cenazesi otopsi için morga gönderildi.
Isparta’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Isparta’da iki aracın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye, dün, Fevzi Canbalaban yönetimindeki 31 FV 606 plakalı araç ile yan yoldan bulvara çıkmaya çalışan Kazım Yılmaz’ın idaresindeki 20 AAY 82 plakalı araç Isparta Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da refüje çıkarak durabildi. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Kazım Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, aynı araçta bulunan İbrahim ve Mustafa Yılmaz ile diğer sürücü Fevzi Canbalaban’ı ambulanslarla hastanelere kaldırdı.

Kazanın ardından yol 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Yılmaz’ın cenazesi otopsi için morga gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.