ISPARTA'DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Gündem 21.05.2015 - 17:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISPARTA'DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

ISPARTA'DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Isparta-İstanbul yolu Çünür mevkinde meydana gelen kazada, Bilal Ç.'ın kullandığı 07 BZN 12 plakalı otomobil ile Mustafa K. yönetimindeki 32 DK 303 plakalı otomobil çarpıştı. Bilal Ç.'ın kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle takla atarken, Mustafa K.'nın kullandığı otomobil ise önce yol kenarında bekleyen Muhammet Akyüz'e, ardından bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Vedat Kızıl, Coşkun Yılmaz ve otomobilin çarptığı Muhammet Akyüz yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından SDÜ Araştırma Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.
ISPARTA'DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Isparta-İstanbul yolu Çünür mevkinde meydana gelen kazada, Bilal Ç.'ın kullandığı 07 BZN 12 plakalı otomobil ile Mustafa K. yönetimindeki 32 DK 303 plakalı otomobil çarpıştı. Bilal Ç.'ın kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle takla atarken, Mustafa K.'nın kullandığı otomobil ise önce yol kenarında bekleyen Muhammet Akyüz'e, ardından bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Vedat Kızıl, Coşkun Yılmaz ve otomobilin çarptığı Muhammet Akyüz yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından SDÜ Araştırma Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.