ISPARTA'DA ‘TORBACI’ OPERASYONU

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2018 - 10:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ISPARTA'DA ‘TORBACI’ OPERASYONU

Isparta’da sokak satıcılarına yönelik 2 mahallede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 kişiden biri tutuklandı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü kentte uyuşturucu satışı ve kullanımını önlemek amacıyla çalışma başlattı. Alınan bilgiye göre, dün kent merkezindeki Gülcü ve Yedişehitler Mahallelerinde ‘torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen narkotik polisi, 4 parça halinde eroin maddesi ve uyuşturucu kullanım aparatlarıyla birlikte M.M., D.İ. ve H.H.M. isimli 3 kişiyi yakaladı. Şüphelilerden D.İ. ve H.H.M.’ye ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapan narkotik polisleri, M.M.’yi ise ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlamasıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen M.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isparta’da sokak satıcılarına yönelik 2 mahallede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 kişiden biri tutuklandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü kentte uyuşturucu satışı ve kullanımını önlemek amacıyla çalışma başlattı.

Alınan bilgiye göre, dün kent merkezindeki Gülcü ve Yedişehitler Mahallelerinde ‘torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen narkotik polisi, 4 parça halinde eroin maddesi ve uyuşturucu kullanım aparatlarıyla birlikte M.M., D.İ. ve H.H.M. isimli 3 kişiyi yakaladı.

Şüphelilerden D.İ. ve H.H.M.’ye ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapan narkotik polisleri, M.M.’yi ise ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlamasıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen M.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.