Isparta’da tırnakçı yakalandı

Asayiş 25.10.2017 - 16:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta’da tırnakçı yakalandı

Kasiyerlerin dikkatsizliğinden faydalandı, dolandırdı
Para vermeden para üstü aldı Isparta'da dolandırıcılık yapan şahıs güvenlik kameralarına yakalandı Isparta'da alışveriş yapmak bahanesiyle girdiği petrol istasyonlarının marketinde kasiyerlerin dikkatsizliğinden faydalanarak dolandırıcılık yapan şahıs güvenlik kameralarına yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Isparta kent merkezinde aynı gün içerisinde iki farklı petrol istasyonuna giderek 10'ar TL tutarında alışveriş yapan kimliği belirsiz şahsın kasiyerleri dolandırdığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.     Para vermeden para üstü aldı Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği şahsın ilk hedefi İstanbul Caddesi üzerindeki bir petrol istasyonu oldu. Burada alışveriş yapan kimliği belirsiz şahıs, cebinden 100 TL'lik banknotu çıkararak kasiyere uzattı. Uzattığı parayı vermeden tekrar alarak cebine koyduğu gözlenen şahıs, başka şeyler alıyormuş gibi yaparak kasiyeri bir süre oyaladı. Şahıs, sakız ve benzeri şeyler aldıktan sonra, ikinci yaptığı alışverişe karşılık bozuk paralarla ödeme yapıyor. Kasiyerden ilk yaptığı 10 TL'lik alışveriş karşılığında 100 TL ödediğini savunan şüpheli, 90 TL para üstü alarak marketten ayrılıyor.   Aynı yöntemle ikinci dolandırıcılık Aynı yöntemle Çünür Mahallesi'ndeki başka bir petrol istasyonuna giden şahıs yine aynı şekilde alışveriş yaparak, 100 TL tutarında bir dolandırıcılık olayına daha imza atıyor. Şahıs daha sonra petrol istasyonundan ayrılıyor. Ancak yaşananlar bir süre sonra incelenen güvenlik kamerası kayıtlarıyla ortaya çıkıyor. Öte yandan, işletme yetkililerinin konuyla ilgili şikayetçi olduğu ve polis ekiplerinin olayla ilgili araştırma başlattığı öğrenildi.
Kasiyerlerin dikkatsizliğinden faydalandı, dolandırdı

Para vermeden para üstü aldı

Isparta'da dolandırıcılık yapan şahıs güvenlik kameralarına yakalandı

Isparta'da alışveriş yapmak bahanesiyle girdiği petrol istasyonlarının marketinde kasiyerlerin dikkatsizliğinden faydalanarak dolandırıcılık yapan şahıs güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta kent merkezinde aynı gün içerisinde iki farklı petrol istasyonuna giderek 10'ar TL tutarında alışveriş yapan kimliği belirsiz şahsın kasiyerleri dolandırdığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

 

 

Para vermeden para üstü aldı

Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği şahsın ilk hedefi İstanbul Caddesi üzerindeki bir petrol istasyonu oldu. Burada alışveriş yapan kimliği belirsiz şahıs, cebinden 100 TL'lik banknotu çıkararak kasiyere uzattı.

Uzattığı parayı vermeden tekrar alarak cebine koyduğu gözlenen şahıs, başka şeyler alıyormuş gibi yaparak kasiyeri bir süre oyaladı.

Şahıs, sakız ve benzeri şeyler aldıktan sonra, ikinci yaptığı alışverişe karşılık bozuk paralarla ödeme yapıyor. Kasiyerden ilk yaptığı 10 TL'lik alışveriş karşılığında 100 TL ödediğini savunan şüpheli, 90 TL para üstü alarak marketten ayrılıyor.

 

Aynı yöntemle ikinci dolandırıcılık

Aynı yöntemle Çünür Mahallesi'ndeki başka bir petrol istasyonuna giden şahıs yine aynı şekilde alışveriş yaparak, 100 TL tutarında bir dolandırıcılık olayına daha imza atıyor. Şahıs daha sonra petrol istasyonundan ayrılıyor. Ancak yaşananlar bir süre sonra incelenen güvenlik kamerası kayıtlarıyla ortaya çıkıyor.

Öte yandan, işletme yetkililerinin konuyla ilgili şikayetçi olduğu ve polis ekiplerinin olayla ilgili araştırma başlattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.