ISPARTA'DA TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2015 - 20:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISPARTA'DA TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTI

TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTI
Isparta'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda 2'si kadın 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin Isparta'daki yapılanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Bir süredir devam eden çalışmanın ardından Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde çok sayıda ev ve iş yerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele ekipleri, üniversite öğrencisi olduğu belirlenen 2'si kadın 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerini ardından sağlık kontrolü için hastaneye getirilen şüpheliler, 'terör örgütüne üye olmak ve terör örgütünün propagandasını yapmak' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.
TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTI

Isparta'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda 2'si kadın 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin Isparta'daki yapılanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Bir süredir devam eden çalışmanın ardından Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde çok sayıda ev ve iş yerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele ekipleri, üniversite öğrencisi olduğu belirlenen 2'si kadın 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerini ardından sağlık kontrolü için hastaneye getirilen şüpheliler, 'terör örgütüne üye olmak ve terör örgütünün propagandasını yapmak' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.