Isparta'da şüpheli ölüm

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 24.01.2022 - 09:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Isparta'da şüpheli ölüm

Isparta'da şüpheli ölüm
Isparta'da kendisinden üç gündür haber alınamayan bir kişi, evinde ölü bulundu. Pirimehmet Mahallesi'nde K.B'den (62) bir süre haber alınamaması üzerine komşuları eve gitti. Komşuları, kapının açılmaması üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, K.B'nin hayatını kaybettiğini belirledi. K.B'nin kentte boyacılık işiyle meşgul olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenildi. K.B'nin cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü.
Isparta'da şüpheli ölüm

Isparta'da kendisinden üç gündür haber alınamayan bir kişi, evinde ölü bulundu.

Pirimehmet Mahallesi'nde K.B'den (62) bir süre haber alınamaması üzerine komşuları eve gitti. Komşuları, kapının açılmaması üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, K.B'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

K.B'nin kentte boyacılık işiyle meşgul olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenildi.

K.B'nin cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.