Isparta’da şok baskın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2018 - 11:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta’da şok baskın

Araç içerisinde 170 şişe sahte içki ve 95 sahte bandrol ele geçirildi
Isparta’da sahte içki operasyonu Araç içerisinde 170 şişe sahte içki ve 95 sahte bandrol ele geçirildi Isparta’da bir araçta 170 şişe sahte içki ve 95 adet sahte bandrol ele geçirilirken araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu bir araç içerisinde 170 farklı ebat, çeşit ve şişelerde bulunan sahte içki ile 95 adet sahte bandrol ele geçirdi. Isparta KOM Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler konuyla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, 3 şüphelinin gerekli işlemler sonrası adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.
Araç içerisinde 170 şişe sahte içki ve 95 sahte bandrol ele geçirildi

Isparta’da sahte içki operasyonu

Araç içerisinde 170 şişe sahte içki ve 95 sahte bandrol ele geçirildi

Isparta’da bir araçta 170 şişe sahte içki ve 95 adet sahte bandrol ele geçirilirken araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu bir araç içerisinde 170 farklı ebat, çeşit ve şişelerde bulunan sahte içki ile 95 adet sahte bandrol ele geçirdi. Isparta KOM Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler konuyla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, 3 şüphelinin gerekli işlemler sonrası adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.