Isparta'da pompalı tüfekli şahıs paniği

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2019 - 16:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta'da pompalı tüfekli şahıs paniği

Pompalı tüfekle rastgele ateş açan şahıs polisi alarma geçirdi
Isparta'da bir şahıs, pompalı tüfekle pencereden rastgele ateş açtı. Olay yerine önce polis, ardından da özel harekat ekipleri sevk edildi. Olay, saat 14.00 sıralarında Bağlar Mahallesi 2702. Sokak'taki bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cemil E. isimli şahıs, çocuğu ve yatalak annesinin de bulunduğu evin penceresinden pompalı tüfekle sokağa rastgele ateş etti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şahıs ikna edilemeyince Özel Hareket ekipleri olay yerine çağrıldı. Çevre güvenliğini alıp bölgeye kimseyi yaklaştırmayan Özel Harekat ekiplerinin Cemil E.'yi ikna çalışmaları devam ediyo
Pompalı tüfekle rastgele ateş açan şahıs polisi alarma geçirdi


Isparta'da bir şahıs, pompalı tüfekle pencereden rastgele ateş açtı. Olay yerine önce polis, ardından da özel harekat ekipleri sevk edildi.

Olay, saat 14.00 sıralarında Bağlar Mahallesi 2702. Sokak'taki bir binada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Cemil E. isimli şahıs, çocuğu ve yatalak annesinin de bulunduğu evin penceresinden pompalı tüfekle sokağa rastgele ateş etti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şahıs ikna edilemeyince Özel Hareket ekipleri olay yerine çağrıldı. Çevre güvenliğini alıp bölgeye kimseyi yaklaştırmayan Özel Harekat ekiplerinin Cemil E.'yi ikna çalışmaları devam ediyo

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.