ISPARTA’DA POLİSLER YOLCU OLDU

Gündem 07.07.2015 - 17:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISPARTA’DA POLİSLER YOLCU OLDU

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yolcu gibi bindikleri halk otobüslerinde, sürücülerin kural ihlali yapıp yapmadıklarını denetliyor.
Otobüs şoförlerinin bilgisi olmadan halk otobüsüne yolcu olarak binip seyahat süresince otobüs şoförünün trafik ihlali yapıp yapmadığını denetleyen emniyet müdürlüğü ekipleri, denetledikleri halk otobüsünden 11 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanununun çeşitli maddelerinden kural ihlalinden ceza kesti. Yapılan açıklamada, “Isparta İl Emniyet Müdürlüğümüzce şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Halk Otobüslerinin sivil kıyafetli trafik personelimizce otobüs şoförlerinin bilgisi olmadan halk otobüsüne yolcu olarak binip seyahat süresince otobüs şoförünün trafik ihlali yapıp yapmadığı hususları denetlenmektedir. Bu kapsamda 23 Ocak 2015 tarihi itibariyle sivil kıyafetli trafik personelimizce halk otobüsleri denetlenmiştir. Yapılan halk otobüsü denetimlerinde Karayolları Trafik Kanununun çeşitli maddelerinden kural ihlali yapan 11 araç sürücüsüne ceza uygulanmıştır. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak Otobüslerin karışmış olduğu ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarını en aza indirmek ve vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapmasını sağlamak için çalışmalarımız devam etmektedir” denildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yolcu gibi bindikleri halk otobüslerinde, sürücülerin kural ihlali yapıp yapmadıklarını denetliyor.

Otobüs şoförlerinin bilgisi olmadan halk otobüsüne yolcu olarak binip seyahat süresince otobüs şoförünün trafik ihlali yapıp yapmadığını denetleyen emniyet müdürlüğü ekipleri, denetledikleri halk otobüsünden 11 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanununun çeşitli maddelerinden kural ihlalinden ceza kesti.
Yapılan açıklamada, “Isparta İl Emniyet Müdürlüğümüzce şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Halk Otobüslerinin sivil kıyafetli trafik personelimizce otobüs şoförlerinin bilgisi olmadan halk otobüsüne yolcu olarak binip seyahat süresince otobüs şoförünün trafik ihlali yapıp yapmadığı hususları denetlenmektedir.
Bu kapsamda 23 Ocak 2015 tarihi itibariyle sivil kıyafetli trafik personelimizce halk otobüsleri denetlenmiştir. Yapılan halk otobüsü denetimlerinde Karayolları Trafik Kanununun çeşitli maddelerinden kural ihlali yapan 11 araç sürücüsüne ceza uygulanmıştır.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak Otobüslerin karışmış olduğu ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarını en aza indirmek ve vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapmasını sağlamak için çalışmalarımız devam etmektedir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.