ISPARTA’DA OTOBÜS DEVRİLDİ: 31 YARALI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2016 - 12:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISPARTA’DA OTOBÜS DEVRİLDİ: 31 YARALI

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIYAN OTOBÜS DEVRİLDİ: 31 YARALI
YARALILAR ARASINDA SDÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANI DA VAR Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 31 öğrenci ve Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dekanı yaralandı. Antalya-Isparta Karayolu 40'ıncı kilometrede İbrahim Kula'nın kullandığı 32 LV 097 plakalı otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, otobüste bulunan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Mimarlık Fakültesi 29 öğrenci ile SDÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Gül ve otobüs sürücüsü yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, Burdur ve Isparta'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılarının durumun iyi olduğu ve hastaneye götürülenlerin çoğunun ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildikleri öğrenildi. Öğrencilerin, teknik bir gezi için Antalya EXPO 2016 fuarına gittiği öğrenildi.  
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIYAN OTOBÜS DEVRİLDİ: 31 YARALI

YARALILAR ARASINDA SDÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANI DA VAR

Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 31 öğrenci ve Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dekanı yaralandı.

Antalya-Isparta Karayolu 40'ıncı kilometrede İbrahim Kula'nın kullandığı 32 LV 097 plakalı otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, otobüste bulunan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Mimarlık Fakültesi 29 öğrenci ile SDÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Gül ve otobüs sürücüsü yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, Burdur ve Isparta'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılarının durumun iyi olduğu ve hastaneye götürülenlerin çoğunun ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildikleri öğrenildi.

Öğrencilerin, teknik bir gezi için Antalya EXPO 2016 fuarına gittiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.