Isparta'da midibüs devrildi

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 15.08.2019 - 08:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta'da midibüs devrildi

Isparta'da midibüs devrildi
Isparta'da, nişan töreninden dönenleri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı. Antalya'nın Manavgat ilçesindeki nişan töreninden Afyonkarahisar'a dönen 25 yolcuyu taşıyan İbrahim Göktepe idaresindeki 03 AAF 578 plakalı midibüs, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Kavşağı yakınında şarampole devrildi. Bazı yolcular, yan yatan midibüsün tavan kısmındaki çıkış noktasını kırarak dışarı çıktı. Kazada yaralanan Fatma, İsmail, Havva, Abdullah Büyükçelen, Sabire ve Yaşar Çaylı ile Emine Demir ve Fadime Fişni çevredeki hastanelere kaldırıldı.  Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.  
Isparta'da midibüs devrildi

Isparta'da, nişan töreninden dönenleri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki nişan töreninden Afyonkarahisar'a dönen 25 yolcuyu taşıyan İbrahim Göktepe idaresindeki 03 AAF 578 plakalı midibüs, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Kavşağı yakınında şarampole devrildi.

Bazı yolcular, yan yatan midibüsün tavan kısmındaki çıkış noktasını kırarak dışarı çıktı.

Kazada yaralanan Fatma, İsmail, Havva, Abdullah Büyükçelen, Sabire ve Yaşar Çaylı ile Emine Demir ve Fadime Fişni çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.