ISPARTA'DA KARDEŞ KAVGASI KANLI BİTTİ

Gündem 17.10.2015 - 12:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISPARTA'DA KARDEŞ KAVGASI KANLI BİTTİ

ISPARTA'DA KARDEŞ KAVGASI KANLI BİTTİ... BİR KİŞİ ÖLDÜ...
Isparta'nın Anadolu Mahallesi’nde iki kardeş arasında sebebi henüz öğrenilemeyen bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü… O Kavgada bıçaklar konuştu ve Akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen C.Ş. kardeşi M.Ş. ‘yi öldürdü. Edinilen bilgiye göre; Anadolu Mahallesi’nde dün gece saatlerinde iki kardeş arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. iki kardeş M. Ş. ve C.Ş sebebi henüz öğrenilemeyen bir tartışmaya başladı. Kısa süre sonra gerginlik tırmandı ve tartışma kavgaya dönüştü. Kardeşlerden akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen C.Ş. M.Ş.’yi bıçaklayarak öldürdü. Kaynak: ajans32  
ISPARTA'DA KARDEŞ KAVGASI KANLI BİTTİ... BİR KİŞİ ÖLDÜ...

Isparta'nın Anadolu Mahallesi’nde iki kardeş arasında sebebi henüz öğrenilemeyen bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü…
O Kavgada bıçaklar konuştu ve Akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen C.Ş. kardeşi M.Ş. ‘yi öldürdü. Edinilen bilgiye göre; Anadolu Mahallesi’nde dün gece saatlerinde iki kardeş arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
iki kardeş M. Ş. ve C.Ş sebebi henüz öğrenilemeyen bir tartışmaya başladı. Kısa süre sonra gerginlik tırmandı ve tartışma kavgaya dönüştü. Kardeşlerden akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen C.Ş. M.Ş.’yi bıçaklayarak öldürdü.

Kaynak: ajans32
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.