Isparta'da iki aracın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 01.04.2021 - 09:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta'da iki aracın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Isparta'da iki aracın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı
 Isparta'da hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Isparta-Afyonkarahisar kara yolu Keçiborlu ilçesi Koçtepe Kavşağı'nda Suriye uyruklu Mustafa Qattan idaresindeki 34 MF 3168 plakalı minibüs ile Yılmaz Akboğa yönetimindeki 03 ER 460 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince kentteki farklı hastanelere kaldırılan yaralılardan 6 aylık bebek ile sürücüler Qattan ve Akboğa'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazada hayatını kaybedenlerin Suriye uyruklu olduğu öğrenildi.
Isparta'da iki aracın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

 Isparta'da hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Isparta-Afyonkarahisar kara yolu Keçiborlu ilçesi Koçtepe Kavşağı'nda Suriye uyruklu Mustafa Qattan idaresindeki 34 MF 3168 plakalı minibüs ile Yılmaz Akboğa yönetimindeki 03 ER 460 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince kentteki farklı hastanelere kaldırılan yaralılardan 6 aylık bebek ile sürücüler Qattan ve Akboğa'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin Suriye uyruklu olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.