ISPARTA’DA ‘GOOGLE İLE UFUK TURU KONFERANSI’

Gündem 12.11.2015 - 14:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISPARTA’DA ‘GOOGLE İLE UFUK TURU KONFERANSI’

ISPARTA’DA 16 KASIM'DA ‘GOOGLE İLE UFUK TURU KONFERANSI’
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) işbirliğinde; dünyanın en büyük internet arama motorlarından Google’ın Türkiye Müdürü Önder Güler, konferans için Isparta’ya geliyor. Üniversiteliler ile kamu, STK ve iş dünyası temsilcilerine açık aynı gün gerçekleştirilecek iki ayrı konferansta Güler, internetin, bilgi teknolojilerinin, mobilite, bulut teknolojileri ve inovasyon konularında katılımcıları bilgilendirecek. ‘Google ile Ufuk Turu Konferansı’, 16 Kasım Pazartesi günü SDÜ M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de, iş dünyası ve STK’lar için de Barida Hotels’de saat 16.00’da gerçekleştirilecek. Google Türkiye Müdürü Önder Güler’in, ‘Google’ın hikayesi’, ‘teknoloji insan hayatını nasıl değiştiriyor’, ‘mobilite’, ‘bilgi saklama teknolojileri’, ‘inovasyon ve cloud teknolojisi arasındaki ilişki’, ‘Bilişim ve bulut teknolojilerinin şirketlerde değerlendirmesi’ ana konu başlıklarındaki konferanslarına, kamu, iş dünyası ve STK temsilcileri ile üniversite öğrencilerinin büyük ilgi göstermesi bekliyor.
ISPARTA’DA 16 KASIM'DA ‘GOOGLE İLE UFUK TURU KONFERANSI’

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) işbirliğinde; dünyanın en büyük internet arama motorlarından Google’ın Türkiye Müdürü Önder Güler, konferans için Isparta’ya geliyor. Üniversiteliler ile kamu, STK ve iş dünyası temsilcilerine açık aynı gün gerçekleştirilecek iki ayrı konferansta Güler, internetin, bilgi teknolojilerinin, mobilite, bulut teknolojileri ve inovasyon konularında katılımcıları bilgilendirecek.

‘Google ile Ufuk Turu Konferansı’, 16 Kasım Pazartesi günü SDÜ M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de, iş dünyası ve STK’lar için de Barida Hotels’de saat 16.00’da gerçekleştirilecek. Google Türkiye Müdürü Önder Güler’in, ‘Google’ın hikayesi’, ‘teknoloji insan hayatını nasıl değiştiriyor’, ‘mobilite’, ‘bilgi saklama teknolojileri’, ‘inovasyon ve cloud teknolojisi arasındaki ilişki’, ‘Bilişim ve bulut teknolojilerinin şirketlerde değerlendirmesi’ ana konu başlıklarındaki konferanslarına, kamu, iş dünyası ve STK temsilcileri ile üniversite öğrencilerinin büyük ilgi göstermesi bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.