ISPARTA'DA FUHUŞ BASKINI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2018 - 09:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ISPARTA'DA FUHUŞ BASKINI

Isparta’da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda 3 yabancı uyruklu kadın ile birlikte toplam 6 kişi yakalandı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Bürosu ekipleri, kentte fuhuşla mücadele çalışması başlattı. Aldığı istihbari bilgiler doğrultusunda, Kepeci Mahallesi’nde bir aparta geçtiğimiz Cuma günü operasyon düzenleyen Ahlak Polisi, para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği tespit edilen yabancı uyruklu D.T., E.M. ve K.M. ile müşteri konumundaki M.A.Ö., K.E. ve B.B.K.’yı kıskıvrak yakaladı.   Emniyete sevk edilen şüphelilerin, gerekli işlemler sonrasında Fuhuşla Mücadele Komisyonu’na sevk edildiği öğrenildi. Öte yandan, fuhuş yaptığı belirlenen yabancı uyruklu kadınların ise sınır dışı edilmesi için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne sevk edildiği belirtildi.
Isparta’da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda 3 yabancı uyruklu kadın ile birlikte toplam 6 kişi yakalandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Bürosu ekipleri, kentte fuhuşla mücadele çalışması başlattı. Aldığı istihbari bilgiler doğrultusunda, Kepeci Mahallesi’nde bir aparta geçtiğimiz Cuma günü operasyon düzenleyen Ahlak Polisi, para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği tespit edilen yabancı uyruklu D.T., E.M. ve K.M. ile müşteri konumundaki M.A.Ö., K.E. ve B.B.K.’yı kıskıvrak yakaladı.

 

Emniyete sevk edilen şüphelilerin, gerekli işlemler sonrasında Fuhuşla Mücadele Komisyonu’na sevk edildiği öğrenildi.

Öte yandan, fuhuş yaptığı belirlenen yabancı uyruklu kadınların ise sınır dışı edilmesi için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne sevk edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.