Isparta’da FETÖ soruşturmasında 1 akademisyen tutuklandı

Asayiş 27.10.2017 - 09:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta’da FETÖ soruşturmasında 1 akademisyen tutuklandı

Isparta’da FETÖ soruşturmasında 1 akademisyen tutuklandı
FETÖ soruşturması kapsamında Isparta gözaltına alınan Süleyman Demirel Üniversitesi'nde(SDÜ) görevli 2 akademisyen biri tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dün akademisyen M.T. ile okutman B.D. gözaltına alındı. Emniyette gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.T. bugün çıkarıldıkları mahkemece 'Terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilirken, okutman B.D.'nin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Isparta’da FETÖ soruşturmasında 1 akademisyen tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında Isparta gözaltına alınan Süleyman Demirel Üniversitesi'nde(SDÜ) görevli 2 akademisyen biri tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dün akademisyen M.T. ile okutman B.D. gözaltına alındı. Emniyette gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.T. bugün çıkarıldıkları mahkemece 'Terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilirken, okutman B.D.'nin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.