ISPARTA'DA FETÖ HÜCRE EVLERİNE OPERASYON YAPILDI

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 11.11.2020 - 08:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ISPARTA'DA FETÖ HÜCRE EVLERİNE OPERASYON YAPILDI

FETÖ terör örgütü üyeleri "gaybubet evleri" olarak adlandırdığı hücre evlerinde yakayı ele verdiler…
Isparta'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.   Isparta İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, örgüt elebaşının "gaybubet evleri" olarak adlandırdığı hücre evlerinde saklandıkları belirlenen ve haklarında yakalama kararı bulunan örgüt üyelerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Ö.C, Ş.C, G.Ö. ve A.K. gözaltına alındı.    Evlerde yapılan aramalarda bulunan dijital materyallere el konuldu.  Burdur Cumhuriyet Başsavcılığının hakkında yakalama kararı verdiği A.K, bu ilden gelen polis ekiplerine teslim edildi.    Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliklerince tutuklandı.   
FETÖ terör örgütü üyeleri "gaybubet evleri" olarak adlandırdığı hücre evlerinde yakayı ele verdiler…

Isparta'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

 

Isparta İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, örgüt elebaşının "gaybubet evleri" olarak adlandırdığı hücre evlerinde saklandıkları belirlenen ve haklarında yakalama kararı bulunan örgüt üyelerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda Ö.C, Ş.C, G.Ö. ve A.K. gözaltına alındı. 

 

Evlerde yapılan aramalarda bulunan dijital materyallere el konuldu. 

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığının hakkında yakalama kararı verdiği A.K, bu ilden gelen polis ekiplerine teslim edildi. 

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliklerince tutuklandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.