Isparta'da ekmeğe zam yolda

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2016 - 14:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Isparta'da ekmeğe zam yolda

Isparta'da ekmeğe zam yolda ...
Un fiyatlarına son bir hafta içinde arda arada gelen zam, Isparta'da ekmek fiyatlarına yansıyacak. Önümüzdeki günlerde küçük emeğin fiyatının 25, büyük ekmeğin 50 kuruş artması bekleniyor. Isparta Lokantacılar , Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, son bir hafta içinde un fiyatlarının 3 TL civarında zamlandığını söyledi. Artan girdi maliyetlerine karşılık bu giderleri fırıncı esnafı olarak göğüslediklerini kaydeden Erdeğer, "Una, işçiliğe, mazota zam geldi. Ekmekte fiyat artışı kaçınılmaz olacaktır" dedi. Yapılacak artışta 1 TL'den satılan küçük ekmeğin 1 lira 25 kuruş, 2 TL'den satılan büyük ekmeğin 2 lira 50 kuruş olması bekleniyor.
Isparta'da ekmeğe zam yolda ...

Un fiyatlarına son bir hafta içinde arda arada gelen zam, Isparta'da ekmek fiyatlarına yansıyacak. Önümüzdeki günlerde küçük emeğin fiyatının 25, büyük ekmeğin 50 kuruş artması bekleniyor. Isparta Lokantacılar , Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, son bir hafta içinde un fiyatlarının 3 TL civarında zamlandığını söyledi.

Artan girdi maliyetlerine karşılık bu giderleri fırıncı esnafı olarak göğüslediklerini kaydeden Erdeğer, "Una, işçiliğe, mazota zam geldi. Ekmekte fiyat artışı kaçınılmaz olacaktır" dedi. Yapılacak artışta 1 TL'den satılan küçük ekmeğin 1 lira 25 kuruş, 2 TL'den satılan büyük ekmeğin 2 lira 50 kuruş olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.