Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2016 - 14:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Isparta’da, 30 Ağustos Zaferi Bayramının 94’üncü yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Isparta'da 30 Ağustos Zaferi'nin 94. yıldönümü kutulandı. İlk tören sabah saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla gerçekleştirildi. Çelenk sunumunun ardından Meydanda geçit töreni düzenlendi. Buradaki tören Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Garnizon Komutan Vekili Albay Mustafa Cüneyt Arıkan’ın askerler ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Piyade Binbaşı Tolga Genç yaptı. Genç, “Bugün mensubu olmaktan gurur duyduğumuz tarihi, onur ve bağımsızlığın korunması yolunda kazanılan eşsiz zaferlerle dolu, yüce Türk milletinin ve onun ayrılmaz parçası olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en büyük günü. Bugün milletimizin makus talihinin değiştiği, Anadolu’da düşmana son darbenin vurulduğu ve bir milletin yok olmaması adına gerçekleştirdiği zaferin 94’üncü yıldönümüdür. Bu zafer bir milletin şeref, haysiyet ve özgürlüğüne göz dikenlere karşı kükrediği, milli ve manevi değerleri için kadını, erkeği, yaşlısı, genciyle ölümü göze aldığı, parolası ya istiklal ya ölüm olan bir zaferdir” diye konuştu. Konuşmanın ardından geçit töreni gerçekleştirildi. Geçit töreninin ardından program sona erdi.
Isparta’da, 30 Ağustos Zaferi Bayramının 94’üncü yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Isparta'da 30 Ağustos Zaferi'nin 94. yıldönümü kutulandı. İlk tören sabah saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla gerçekleştirildi. Çelenk sunumunun ardından Meydanda geçit töreni düzenlendi. Buradaki tören Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Garnizon Komutan Vekili Albay Mustafa Cüneyt Arıkan’ın askerler ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Piyade Binbaşı Tolga Genç yaptı.

Genç, “Bugün mensubu olmaktan gurur duyduğumuz tarihi, onur ve bağımsızlığın korunması yolunda kazanılan eşsiz zaferlerle dolu, yüce Türk milletinin ve onun ayrılmaz parçası olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en büyük günü. Bugün milletimizin makus talihinin değiştiği, Anadolu’da düşmana son darbenin vurulduğu ve bir milletin yok olmaması adına gerçekleştirdiği zaferin 94’üncü yıldönümüdür. Bu zafer bir milletin şeref, haysiyet ve özgürlüğüne göz dikenlere karşı kükrediği, milli ve manevi değerleri için kadını, erkeği, yaşlısı, genciyle ölümü göze aldığı, parolası ya istiklal ya ölüm olan bir zaferdir” diye konuştu.

Konuşmanın ardından geçit töreni gerçekleştirildi. Geçit töreninin ardından program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.