ISPARTA'DA 142 AİLE EĞİTİCİSİ VAR

Gündem 14.07.2015 - 18:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISPARTA'DA 142 AİLE EĞİTİCİSİ VAR

ISPARTA'DA 142 AİLE EĞİTİCİSİ VAR
Isparta’da Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında gerçekleştirilen eğitici eğitimleri sonucu 142 kişi eğitici eğitimi aldı.  Ailelerin yaşam kalitelerini arttırmak ve toplumda sağlıklı ailelerin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla Aile ve Toplum hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında gerçekleştirilen eğitici eğitimi ile 30 eğitici adayı daha sertifika almaya hak kazandı. Eğitimlerin ardından Isparta'da ki AEP eğitici sayısı 142'ye ulaştı. AEP Eğitici Eğitimi, Yalvaç Kaymakamlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle AEP Formatörü Sosyolog Kamile Şahin koordinesinde, Yalvaç ilçesi okullarından farklı branşlarda 30 öğretmene eğitim verildi. AEP ile ailelerin eğitim, hukuk, iktisat, medya ve sağlık alanlarındaki hizmetlerden daha etkili biçimde yararlanmalarına, aile içi süreçlerini işlevselleştirerek aile yaşam kalitelerinin artmasına, sahip olduğu her türlü kaynağı etkili bir şekilde yönetmelerine ve karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik önlemler almalarına katkıda bulunmayı amaçlanıyor. AEP ailelerin, aile eğitimiyle ilgili temel ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirilmiş, 5 alanda toplam 26 modülden oluşuyor. 
ISPARTA'DA 142 AİLE EĞİTİCİSİ VAR

Isparta’da Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında gerçekleştirilen eğitici eğitimleri sonucu 142 kişi eğitici eğitimi aldı. 
Ailelerin yaşam kalitelerini arttırmak ve toplumda sağlıklı ailelerin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla Aile ve Toplum hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında gerçekleştirilen eğitici eğitimi ile 30 eğitici adayı daha sertifika almaya hak kazandı. Eğitimlerin ardından Isparta'da ki AEP eğitici sayısı 142'ye ulaştı. AEP Eğitici Eğitimi, Yalvaç Kaymakamlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle AEP Formatörü Sosyolog Kamile Şahin koordinesinde, Yalvaç ilçesi okullarından farklı branşlarda 30 öğretmene eğitim verildi.
AEP ile ailelerin eğitim, hukuk, iktisat, medya ve sağlık alanlarındaki hizmetlerden daha etkili biçimde yararlanmalarına, aile içi süreçlerini işlevselleştirerek aile yaşam kalitelerinin artmasına, sahip olduğu her türlü kaynağı etkili bir şekilde yönetmelerine ve karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik önlemler almalarına katkıda bulunmayı amaçlanıyor.
AEP ailelerin, aile eğitimiyle ilgili temel ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirilmiş, 5 alanda toplam 26 modülden oluşuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.