IŞIĞI 80 YILDIR SÖNMEDİ

Gündem 10.11.2018 - 10:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

IŞIĞI 80 YILDIR SÖNMEDİ

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80. Yıl dönümünde anıldı.
Sekseninci yılın bir 10 Kasım sabahı da siren sesleri bir ayrılığa dikkat çekti. Burdur Cumhuriyet Meydanındaki çelenk töreninde İl Protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partiler Atatürk Anıtına çelenk koydu. Anıtın dört bir tarafında yakılan meşaleler, anıtın yanında nöbet tutan öğrenciler günün ehemmiyetine dikkat çekti. Cumhuriyet Meydanındaki tören MAKÜ Oditoryumundaki programla devam etti.  Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, 10 Kasım’a ilişkin düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi, oratoryo ve resim sergisinin açılışı yapıldı.
Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80. Yıl dönümünde anıldı.

Sekseninci yılın bir 10 Kasım sabahı da siren sesleri bir ayrılığa dikkat çekti. Burdur Cumhuriyet Meydanındaki çelenk töreninde İl Protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partiler Atatürk Anıtına çelenk koydu. Anıtın dört bir tarafında yakılan meşaleler, anıtın yanında nöbet tutan öğrenciler günün ehemmiyetine dikkat çekti.

Cumhuriyet Meydanındaki tören MAKÜ Oditoryumundaki programla devam etti.  Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, 10 Kasım’a ilişkin düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi, oratoryo ve resim sergisinin açılışı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.