IGİAD’DAN DUYARLI DAVRANIŞ

Ekonomi 16.05.2016 - 10:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

IGİAD’DAN DUYARLI DAVRANIŞ

Isparta Genç İşadamları Derneği 10. yılını mütevazı bir yemekle Barida Otel de kutladı.
Isparta Genç İşadamları Derneği 10. kuruluş yıl dönümünü ülkemizin içinde bulunduğu durum ve şehitlere hassasiyetten dolayı kutlama programını iptal ederek düzenledikleri sade bir yemekle kutladı. Herhangi bir müzikli programın olmadı geceye kurucu başkan Yunus Karabulut ve dernek üyeleri aileleri ile katıldı. Kutlama yemeğinde konuşan Dernek başkanı M.Hakan Gökdoğan “Derneğimizin 10.yılını kutlamak üzere bir aradayız. Bu kutlamayı daha renkli ve coşkulu bir organizasyonla kutlamayı arzu etsek de ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ve aziz şehitlerimize olan hassasiyetimizden dolayı kendi aramızda mütevazı bir şekilde kutlamayı uygun gördük. Bu vesile ile canını ülkesi için feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.“ dedi. IGİAD’ın 20’yi aşkın sektörde yüzlerce istihdam sağlayan seçkin üyeleri şehrin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirten Gökdoğan devletimizin bölünmez bütünlüğü temelli her farklı görüşü içinde barındıran çok sesliliğe inanan bir dernek olduklarını n da altını çizdi. Tüm ekip arkadaşlarına teşekkür eden Gökdoğan 5.yönetim kurulunun sonuna geldiklerini belirterek IGİAD olağan genel kurulunu 28 Mayıs ta yapacaklarını ve 6. Dönemde de göreve talip oldukları açıkladı. Gece de kurucu başkan Yunus Karabuluta da şükran plaketi takdim edildi. Karabulut “7 arkadaşımla 10 yıl önce derneğimizi kurduk. Birlik beraberlik çerisinde genç iş adamları ile ülkemize ve Ispartamıza anayasaya, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket etmeye özen göstererek faydalı olmaya özen gösterdik. Derneğimizin 10.yılında emin ellerde olduğunu görmekten geleceğe umutla bakmaktan kurucu başkan olarak gurur duymaktayım.”dedi
Isparta Genç İşadamları Derneği 10. yılını mütevazı bir yemekle Barida Otel de kutladı.

Isparta Genç İşadamları Derneği 10. kuruluş yıl dönümünü ülkemizin içinde bulunduğu durum ve şehitlere hassasiyetten dolayı kutlama programını iptal ederek düzenledikleri sade bir yemekle kutladı. Herhangi bir müzikli programın olmadı geceye kurucu başkan Yunus Karabulut ve dernek üyeleri aileleri ile katıldı.

Kutlama yemeğinde konuşan Dernek başkanı M.Hakan Gökdoğan “Derneğimizin 10.yılını kutlamak üzere bir aradayız. Bu kutlamayı daha renkli ve coşkulu bir organizasyonla kutlamayı arzu etsek de ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ve aziz şehitlerimize olan hassasiyetimizden dolayı kendi aramızda mütevazı bir şekilde kutlamayı uygun gördük. Bu vesile ile canını ülkesi için feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.“ dedi. IGİAD’ın 20’yi aşkın sektörde yüzlerce istihdam sağlayan seçkin üyeleri şehrin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirten Gökdoğan devletimizin bölünmez bütünlüğü temelli her farklı görüşü içinde barındıran çok sesliliğe inanan bir dernek olduklarını n da altını çizdi. Tüm ekip arkadaşlarına teşekkür eden Gökdoğan 5.yönetim kurulunun sonuna geldiklerini belirterek IGİAD olağan genel kurulunu 28 Mayıs ta yapacaklarını ve 6. Dönemde de göreve talip oldukları açıkladı.

Gece de kurucu başkan Yunus Karabuluta da şükran plaketi takdim edildi. Karabulut “7 arkadaşımla 10 yıl önce derneğimizi kurduk. Birlik beraberlik çerisinde genç iş adamları ile ülkemize ve Ispartamıza anayasaya, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket etmeye özen göstererek faydalı olmaya özen gösterdik. Derneğimizin 10.yılında emin ellerde olduğunu görmekten geleceğe umutla bakmaktan kurucu başkan olarak gurur duymaktayım.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.